Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam francuzeeeczki

A jakie są kobiety we Francji ? Warto tam szukać dziewczyny ?

Polecane posty

Kolega obok założył topik o UK , więc ja też chce wiedzieć . To prawda ,że nie golą pach ? Francja-elegancja w dresach i bez makijażu ? I ciągle jedzą sery ?

Gość nestetyy niewiemm
Nie wiem ,bo bylam turystycznie i wszyscy udawali ,ze mnie nie rozumieją :O:D

Gość nestetyy niewiemm
bo jestem brzydka i uciekali

Gość jak nie da się znaleźć w necie
Eleganckie we Francji to są Polki :O Ładne to we Francji są Nigeryjki. Ogólnie Francuzki są neurotyczne, puste, chociaż udają, że myślą, nie mają poczucia humoru, a Juliette Binoche to najładniejsza Francuzka wszechczasów, reszta niestety do pięt jej nie sięga. Więc sam się zastanów czy warto :O A, no i wszystkie są uzależnione od ziołowych tabletek na wszystko, hipochondryczki. A co do tych włosów pod pachami, to bym się nie zdziwiła. I mówię to ja, szara brzydka polska mysza, która tam robiła furorę w chuj (a żadnego faceta tam nawet nie tknęłam, więc żeby nie było)

Gość uuuiuiuiuiuiiyiyi
najsmieszniejsze jest to ,ze dla kobiet wszystkie w clej europie sa brzydkie a faceci super buhaha

😭 to gdzie ja mam jechać ? 😭

Nie no, serio, Francuzki ładne nie są. A jedź gdzie chcesz, a najlepiej objedź świat, jedna na milion na pewno się znajdzie. A propos, Francuzi są jeszcze gorsi od Francuzek, a do tego kurduple :O

Lol. A taką uroczą pół-arabkę do znajdziesz w Marsylii na każdej ulicy :D W stanach. A i w Polsce pewnie się znajdą :D

Chyba wszystkie są brzydkie , Niemki mają męskie twarze , w skandynawii to samo, włoszki podobno są brzydkie , w hiszpanii babki są owlosione , we francji piszesz ze nic ciekawego , polki są mdłe , to co zostaje ? Rosja?

Tak, to pół-arabka. A propos Taxi, typowa Francuzka to raczej Petra, tylko nie taka wylaszczona do filmu. Co zabawne, gra ją aktorka całkiem innego pochodzenia, w przeciwieństwie do słynnej Marion Cotillard :D Golenie wśród mas zrobiło się modne w drugiej połowie lat 90, więc co kto lubi.

Zależy jaki typ urody lubisz... Litwinki są bardzo ładne. I większość Szwedek. Ale to typ urody, który akurat mnie rusza, ja całkiem nie lecę na "egzotykę" w stylu Turczynek czy Hindusek.

I takie post scriptum - żaden facet nie będzie wiedział co oznacza "lecieć na kasę" dopóki nie będzie w związku z Francuzką. Dla nich kasa to podstawa faceta :D

Wiem jak jest w Paryżu. Mało atrakcyjności w owych paniach. Przebierasz tam nie tak w wyglądach ich, jak najbardziej we własnym guście. Inaczej - pięknych we Francji nie ma, ale jak już jakaś wlezie ci pod skórę to, zawsze będziesz ją widział przez zamknięte oczy.