Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to ja wlasnie ja

jakich kosmetykow DO TWARZY UZYWACIE?

Polecane posty

Gość to ja wlasnie ja

Pytanie jak w tytule. Ja mam cere mieszana z tendencja do tradziku. Mozemy wymienic sie doswiadczeniami i moze cos polecic:) zel do twarzy: Avene cleanance, godny polecenia super wydajny woda micelarna: SVR Lysalpha krem na noc: SVR Lysalpha Active (dlatego ze zawiera kwasy AHA) krem na dzien: herba botanic- ziolowy krem normalizujacy (super kremik nawilza ale nie pozostawia tlustego filmu na skorze) podklad: mineralny podklad Meybelinne (bardzo mi pasuje, jednak z podkladami nie mam duzego doswiadczenia) puder: Rimmel stay matte z mineralami Moze polecicie cos co same uzywacie?:)

Gość to ja wlasnie ja
Jeszcze Delitatny Krem do Depilacji Twarzy Bielenda - na bródkę i wąsik

Gość to ja wlasnie ja
Super skuteczny, naprawdę polecam. Mam grube mocne włosy na bodzie i ten krem daje rade i co ważne nie podrażnia.

Gość lotreeakm
To ja tez się podzielę, mam 20 lat, cere naczynkową. - krem-żel do mycia twarzy AA do skóry atopowej -krem na noc nawilżający AA(czasem zaminiam go na regenerujący tej samej firmy) -krem pod oczy ziaja z bławatkiem - krem na dzień ziaja rozjaśniajacy do cery naczynkowej -balsam do ust nivea hydro niebieski - puder do twarzy synergen antybakteryjny - mgiełka do twarzy domowej roboty- zileona herbata, woda mineralna i gliceryna -podkład make-u soraya matujący

Gość ekhem kaszel mam
ja 24 lata, cera naczynkowa, wrazliwa, tłusta w strefie T - kostka dove myjąca - krem ziaja witaminowy -puder jakis z rosemanna nawet nie wiem jaki:D - podkładu nie uzywam W ogóe mało o siebie dbam:(