Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja mam rude włosy;)

Czy te objawy mogą znaczać ciążę? Sama już nie wiem...

Polecane posty

Piszę tutaj,a nie na ciążowym bo tam (bez urazy) niektóre kobiety są dziwnie zdziwaczałe na punkcie ciąży;) Ostatnio mam coś takiego: -mdłości,jednak tylko wieczorem -kręci mi się w głowie -ciągle chce mi się spać -dwa dni temu miałam cały dzień jakieś dziwne uderzenia gorąca -wydaje mi się,że wyraźniej czuję zapach choć nie wszystkie. Niektóre przyprawiają mnie o kolejne mdłości -mam ochotę jeść tylko chleb i nie smakuje mi zielona herbata (mam tę co zawsze i opijałam się nią często) Przed okresem narzeczony skończył we mnie. Nie pamiętam jednak w którym momencie cyklu to było dokładnie ... Miałam okres od 9 marca przez trzy dni normalny,a później jakieś 4 dni plamienia ale już mi się tak zdarzało... Po zakończeniu okresu dosyć mocno bolała mnie macica. no może nie tyle bolała co ją czułam jeśli wiecie co mam na myśli;) Szyjka macicy nadal jest wysunięta jak przy okresie. Chciałam wiedzieć jakie wy miałyście pierwsze objawy ciąży...

Jeśli dostałaś okres to raczej w ciąży nie jesteś. A jeśli zaszłaś już po tym ostatnim okresie co byłoby możliwe tylko gdybyś miała krótkie cykle to jeszcze za wcześnie na objawy. Jeśli chcesz sprawdzić czy wtedy przed okresem zaszłaś w ciążę to zrób test. Teraz w superpharmie jest promocja, pink test, zarówno strumieniowy jak i płytkowy kosztuje ok. 6zł. :classic_cool:

Gość barbie 1983
mi też zapachy wydawaly się wyraźniejsze tzn. wszystko śmierdzialo, obrzydło mi mięso z kurczaka, i generalnie pierwsze 3 m-ce jadlam bardzo mało bo nic mi nie smakowalo. Zrób test ciążowy i będziesz wiedziała, nie ma na co czekać. Powodzenia!

Gość teklaaa
Ja sie czulam tak samo jak na @ tylko brzuch troche inaczej bolal. Nie jestes w ciazy:) ja jestem w 2 miesiacu i dopiero od niedawna mam mdlosci. Skoro mialas okres to nie ma czym sie martwic:)

Gość allllicjaaa9101911
Witam ja tez mam proble czy ktos wie ile trwa plamienie okołoowulacyjne??? bo ja mam juz 4 dzień i zastanawiam sie czy to plamienie okołoowulacyjne czy plamienie implantacyjne.

Z tym,że dostałam okres to nie byłabym pewna. moja przyjaciółka dowiedziała się,ze jest w ciąży przypadkiem w czwartym miesiącu... Cały czas miała okres ale źle się czuła i poszła się zbadać. okazało się,że będzie mamusią. przestała miesiączkować jakiś raz czy dwa okresy po tym jak się dowiedziała. Nie mam parcia na ciążę;) Jeśli będzie to super ale nic nie planowałam.

Nie miała okresu tylko plamienia. U Ciebie teoretycznie też mogło być to plamienie, ale nie rozumiem dlaczego po prostu nie zrobisz testu, żeby się upewnić?

Nie wiem właśnie:) Nie wszystkie zapachy czuję ale wiele ostatnio mnie drażni,niektóre jakoś bardziej czuję na setę,a niektóre,które wcześniej nie przeszkadzały ...:o Wczoraj jak poczułam zwykły popcorn myślałam,że zwymiotuję. Pobiegłam do okna powdychać świeże powietrze i przeszło po jakiś 15 min. Narzeczony skończył we mnie właściwie ostatnio trzy razy więc zastanawiałam się. A co do dni płodnych to mam nieregularne miesiączki więc nie mogę mieć pewności...

Zrobię na pewno. Pytam jednak z czystej ciekawości:)

Gość Ewe prolaktynka
wydaje mi sie że nie jesteś. A objawy można sobie łatwo wmawiać. Zrób test bo tan na pewno wykarze czy jestes czy nie po takim czasie :)

Gość salata lodowa
a wiecie ze moja kolezanka miala okres do czwartego miesiaca ciazy? zorientowala sie po tyz ze przytyla... a ja nie bylam w ciazy i nie wiem jak to jest ale chyba za wczescie na objawy ciazy. podobno dopiero od drugiego miesiaca sa objawy

Gość a masz moze skurcze łydek?
skurcze choc malo osob o tym mowi sa bardzo czestym objawem ciazy.

Gość Bożi
Ja jestem w 18tygodniu i tak naprawde nadal nie mam zadnych objawow ;) Jedyne co,to meczylo mnie zmeczenie i sennosci a tak nic wiecej.Z kolei moja kolezanka ktora rowniez jest w 18 tygodniu miala objawy ciazy od ok.8tygodnia..wiec kazda ciaza jest inna.Polecam jak reszta zreszta test ciazowy ;)

Objawów sobie nie wmawiam na pewno bo jak pisałam nie mam parcia na ciążę. Dzisiaj odwiedziła mnie przyjaciółka(ma już dziecko) i pytała się co tak marnie wyglądam... Opowiedziałam jej jak się czuję i doradziła,żebym zrobiła sobie test ciążowy. Nie zastanawiałam się wcześniej nad tym dlaczego mam jak mam ten ostatni czas. Chodziłam z ciekawości po necie i poczytałam o pierwszych objawach ciąży. Podobno można już gorzej się czuć dwa dni po zapłodnieniu więc nie wiem jak to z tym czasem jest... Byłam po prostu ciekawa i dlatego tu napisałam.