Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowicjuszkaa

GINEKOLOG KRAKÓW

Polecane posty

Gość nowicjuszkaa

Poszukuję dobrego ginekologa w Krakowie. Niedawno się sprowadziłam, szukam kogoś zaufanego do badań kontrolnych, ewentualnej przyszłej ciaży:-). Najchętniej na nfz ale niekoniecznie.

Gość kra ko wian ka
polecam dr GACH chyba w szpitalu żeromskiego a prywatnie gdzieś w Hucie.

A moze byc prywatny? bo ja uczeszczam do prywatnego i gdy bylam w ciazy to on mnie rowadzil i takze oradzil dobry szital do orodu gdzie on sam tam tez jest :)

Gość nowicjuszkaa
tak, moze być, jak nie znajdę na nfz to cóż mi pozostanie.....

To ja polecam doktora artura filipowicza przyjmuje na Dluga30 w krakowie :) ja jestem z niego zadowolona i wiele pan z tego co wiem takze tu masz stronke tego gabinetu http://www.filipowicz-gin.pl tylko ja placilam za wizyte 70 zl a na stronie jest 65 ale to zla cena bo zmienili :) Pozdrawiam . Jesli sie tam wybierzesz to mam nadzieje ze bedziesz zadowolona :) Ja sama w przyszlym tygodniu sie do niego wybieram na kontrole

Gość jakassss jaaa
up??

Gość alina_bb_k
Najważniejsze oczywiście jest to żeby trafić do najlepszego specjalisty.Ja w Krakowie moge polecić ten gabinet www.neomed.pl/ i doktora Jerzego Jakubowicza.Naprawdę świetny specjalista i cieszę się z tym problemem trafiłam właśnie do niego.

Gość biżenkkowa
Dokładnie sie zgadzam. Jesli już udało sie Wam trafić na naprawde dobrego specjalistę to jednak warto sie go trzymac. To jest w sumie najwazniejsze.

Gość katarynna
Dr Leszek Sowiński-adres znajdziesz w wyszukiwarce, tylko prywatnie, pracuje w Szpitalu Ujastek. Odbierał poród mojego męża, a także moich 2óch córek.Jestem z niego bardzo zadowolona.To dobry specjalista ale nie wujek dobra rada-ni pogadasz z nim na wizycie o dupie marynie.

Gość lllenkowska
Sama własnie szukam dla siebie lekarza i mysle ze jednak bedzie to Jerzy Jakubowicz. Skoro tak pozytywnie o nim piszecie.

Gość Malinowa_Róża
Ja polecam dr Olgę Kacalską- Janssen z kliniki Endokrynologii Ginekologicznej na Kopernika. Świetna specjalista z doskonałym podejściem do pacjentki. Pani dr wszystko dokładnie wyjaśnia, odpowiada na każde pytanie i zachęca do ich zadawania. Ponadto jest przesympatyczną osobą. Gorąco polecam:)

Gość gość
Ja w tym gabinecie w Krakowie http://www.neomed.pl/ płace 100zł ale to juz w połaczeniu z wizytą ginekologiczną.

Gość gość
Jeśli chodzi o ginekologa w Krakowie to ja bym doradzała Tomasza Łabiaka (ma stronę na facebooku – www.facebook.com/GabinetLabiak ). Otwarty, życzliwy lekarz z dużą praktyką zawodową, którą zdobywa choćby w szpitalu na Kopernika.

Gość gość
Ja jestem zadowolona z podejścia jakie ma dr T. Łabiak. Pierwszy raz to do niego poszłam w związku z antykoncepcją. Jest sympatyczny, kulturalny, człowiek się może w gabinecie poczuć rzeczywiście bezpiecznie i komfortowo. Zawsze dopyta, nie wygania pacjentki z gabinetu po paru chwilach.

Gość gość
Wyślij zapytanie odnośnie leczenia przez www.facebook.com/GabinetLabiak Ten ginekolog często odpowiada bezpłatnie na pytania pacjentek i kieruje do odpowiednich specjalistów. Ginekolog i położnik, odbiera najtrudniejsze porody, mnóstwo wskazówek. Miałam trochę problemów z wynikami krwi podczas ciąży, ale wszystko na bieżąco było regulowane. Lekarz zostaje w kontakcie z pacjentami, doradza też w zakresie pozamedycznym. Zaufanie po pierwszym kontakcie.

Gość gość
Ja mam sprawdzonego ginekologa w Rahaorthopedica i mogę polecić całą tę klinikę. Miałam tam robione wielokrotnie badania i bardzo spodobało mi się ich zorganizowanie. Każdy nastawiony jest tam bardzo dobrze do pacjenta, personel jest uprzejmy a lekarze cierpliwi i sumienni.

Gość Natalka

Jako studentka chodzę do knapik-rybka.org.pl/, bo jest najtaniej i zawsze wychodziłam zadowolona. Receptę też można tanio wypisać w razie czego, nawet „kryzysową”, jeżeli wiesz, o co mi chodzi. Pozdrawiam.

Gość Basia

Ja również polecam bardzo panią Monikę chodzę do niej regularnie prowadziła mi dwie ciąże i jestem bardzo zadowolona z podejścia do pacjenta przez panią doktor.