Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hgtfhfhkfhgfhkgfhkgfhgkfhgk

Kobiety z malymi piersiami nieatrakcyjne-udowodnione naukowo

Polecane posty

"[zgłoś do usunięcia] matacz ,,,..... ale pomijajac wszystko - to wy kobiety oszukujecie , nosicie staniki pusz-up , staniki z wkładkami i robicie sobie sztuczne biusty" to taka zabawa - wy udajecie ze nie patrzycie na biust a patzrycie a my udajemy ze nie widzimy ze patrzycie a widzimy - dlatego z was kpimy;-))

Gość powiem ze__________
hahshashshdhasqwe ------> a ja powiem ci, ze doświadczyłam, ale nic fajnego w tym też nie widzę i też nie rozumiem tych zachwytów nie ma nic lepszego, niż dobry, porządny i namietny seks (ze stękaniem i pojękiwaniem :P) i tylko poprzez stosunek dajemy ujście naszym najgłębszym i najmocniejszym popędom/instynktom - a w oralu tego nie ma, zero namiętności itd., poza tym większość robi to tylko i wyłącznie z egoistycznych pobudek- ''jak ja mu/jej zrobię dobrze to ona/on mi sie odwdzięczy'' i nie ma co pieprzyć głupot że tak nie jest, wiec nic pięknego tu nie ma, tyle

" ''jak ja mu/jej zrobię dobrze to ona/on mi sie odwdzięczy'' i nie ma co pieprzyć głupot że tak nie jest, wiec nic pięknego tu nie ma, tyle" ;-)))))) moze ty tak robilas - a wiesz pierwsza zasda w seksie brzmi nie rob nie na sile i wbrew sobie;-))

Gość powiem ze__________
ale ja tu nie mówię robieniu czegoś wbrew sobie, ale o tym że priorytetem w seksie oralnym jest to że partner/partnerka nam się odwdzięczy, i że jak my mu nie zrobimy tego czy tamtego to on nam też i nie ma co udawać że tak nie jest wierzysz w to że np. kobieta która nie lubi seksu oralnego robiłaby loda facetowi na każde zawołanie? albo że np. facet robiłby minetę kobiecie, która nie chce mu zrobić loda? ha-ha poza tym wiele kobiet robi loda tylko dlatego, ze partner tego wymaga, wiedzą, że jeśli one nie zrobią to pójdzie do innej

"ha-ha poza tym wiele kobiet robi loda tylko dlatego, ze partner tego wymaga, wiedzą, że jeśli one nie zrobią to pójdzie do innej" wspolczuje traumatycznego doboru partnerow;-))

Gość co wam powiem.......
Przeczytalam ten artykul i zamieszczone na jego koncu prawdopodobne przyczyny obserwowanego zjawiska. I bardzo mnie bawia te wszystkie wytlumaczenia typu, ze mezczyzni tak sa uwarunkowani, ze kobieta z duzym biustem wydaje mu sie podswiadomie bardziej plodna od tej z malym, i wybiera taka, bo podswiadomie dazy do podtrzymania swojej linii genetycznej. Takie czysto biologiczne wytlumaczenie jest juz i tak bardzo prymitywne w genezie, a ma byc przykrywka dla prawdziwych powodow "zjawiska", ktore sa jeszcze bardziej prymitywne....Sprowadzenie faceta do zwyklego zwierzecia, ktore wybiera partnerki na podstawie tego, ktora mu wiecej dzieci urodzi, ma byc wytlumaczeniem prymitywnego gonienia za cycem. bo ktory facet wyrywajac cycata laske mysli o tym, ze chce miec z nia mase dzieci? Przeciez chodzi tylko o to, zeby se bylo co potarmosic i miedzy co wsadzic kutasa.......Czyli jednynym wytlumaczeniem prymitywnego zachowania jest juz tylko sprowadzenie go zachowania typowego dla zwierzat, a nie wylacznie dla istot rozumnych. I o czym to swiadczy drodzy panowie???.......

Gość co prawda to prawdaa
co wam powiem....... ----------> święta racja! nawet miałam kiedyś założyć o tym topic, chyba tylko naiwni idioci wierzą w tłumaczenia biologiczne tego zjawiska :O wiadomo, że facet widząc duże cycki odrazu myśli o wyściskaniu i potarmoszeniu ich

Gość powiem ze__________
to wniosek nie spowodowany żadnymi traumatyznymni przeżyciami, tylko wysnuty z obserwacji, chociażby tematów na kafe

ktos napisal, ze jedynie normalny stosunek seksualny moze dac prawdziwa satysfakcje a seks oralny nie. To nie prawda i zalezy od indywidualnych potrzeb i sposobu przezywania zblizenia przez partnerow. Ja np, najwieksza bliskosc z moim partnerem odczuwam wlasnie podczas seksu oralnego, wtedy kiedy ja pieszcze go oralnie. Dla mnie jest to o wiele bardziej intymny, satysfakcjonujacy i mistyczny prawie rodzja zabaw w lozku, niz zwykle ujezdzanie mojego faceta czy bycie przez niego "posuwana". On ma zreszta podobnie. U nas , w wiekszosci przypadkow w ogole nie dochodzi do klasycznego stosunku, a mamy bardzo udane zycie seksualne. Obojgu nam, duzo wieksza przyjemnosc sprawia doprowadzanie siebie wzajemnie do orgazmu pieszczotami oralnymi.

Gość IMO13699
Co się burzysz lala? My przynajmniej nie okłamujemy samych siebie, że jest inaczej. To tak samo jak z waszym materializmem - podświadome dążenie do złapania dzianego fagasa, aby Wasze dzieci miały zabepniny byt. Możemy się wypierać, że tak nie jest. A czy nie lepiej pogodzić się z faktami? Wszakże mamy jeszcze umysł i bardzo dobrze, bo dzięki niemu rozumiemy co nami kieruje.

Ja nie mowie ze wytlumaczenie biologiczne to bujda, bo na pewno to tez ma jakis wplyw w niektorych przypadkach. Ale tak jak pisalam, ktory facet napalajac sie na kobiete z wielkimi cycami mysli akurat o przedluzaniu gatunku???? Mowie tylko, ze zeby jakos ladnie wytlumaczyc prymitywizm facetow, trzeba bylo zrobic z nich zwierzeta kierujace sie wylacznie zwierzecym instynktem.......I to mnie bardzo bawi. Bo zwykle, jesli sie chce usprawiedliwic czyjes prymitywne zachowanie, staramy sie mimo wszystko znalezc jakies bardziej wzniosle przeslanki dla niego. A tutaj jak widac nie ma zadnych, a te ktore sa, bynajmniej nie stawiaja panow w lepszym swietle.

IMO, to nie zupelnie tak samo jak z materializmem kobiet, bo kobieta faktycznie wybierajac faceta, mysli o tym, czy on da rade zapewnic przyzwoite zycie ich ewentualnym dzieciom. I to jest zupelnie cywilizowana przeslanka, bo jesli kobieta mysli o zalozeniu rodziny i posiadaniu dzieci, to jak najbardziej na miejscu jest to, ze zastanowi sie nad tym, czy jej wybranek nada sie na glowe rodziny. I wiadomo, ze zebrak czy osoba ktora nie ma zadnych dochodow albo ma bardzo mizerne, raczej sie do tej roli nie nadaje. A pogon za cyckami jest wylacznie wynikiem fascynacji seksualnej i popedu plciowego w znaczeniu erotycznym a nie prokreacyjnym.

a poza tym, to jesli kobieta rozwaza kandydature faceta przez pryzmat jego portfela albo takze portfela, to niekoniecznie znaczy to, ze oczekuje od niego ze to wylacznie on bedzie utrzymywal rodzine, tylko rozwaza, czy on + ona beda w stanie ja utrzymac. Natomiast facet lecac na laske z powodu rozmiaru jej biustu, nie mysli o tym, ze chcialby ja zaliczyc dla jej dobra, ale mysli wylacznie o zaspokojeniu wlasnych potrzeb seksualnych.

Gość sluchajcie ten topic
satysfakcja satysfakcją, ale prawdziwe zaspokojenie swych podzmysłowych, najprymitywszysch żądz zyskamy tylko przez seks, w genach mamy 'instynkt rozmnażania' a tą potrzebę zrealizujemy tylko podczas jak ty to nazywasz ''ujeżdżania'', a nie poprzez seks oralny, który jedynie może rozładować napięcie i tyle tylko

ale ja sie absolutnie nie planuje rozmnazac! Ja sie przed rozmnozeniem sie bronie ze wszystkich sil! Uprawiam seks wylacznie dlatego ze kocham mojego partnera i ze seks z nim daje mi satysfakcje. A satysfakcje daje mi dlatego ze go kocham. Nie chce miec dzieci. I uprzedzajac komentarze ze jeszcze mi przyjdzie - nie, mam 36 lat i nie planuje w swoim zyciu macierzynstwa.

Gość Tatiana123

Moje sa male rozmiar A. I nie obwisle a mam 34 lata i jestem po porodzie. Nigdy mi nie opadaly tak zeby dotykaly skory pod jak u wiekszosci kobiet.

Cala jestem szczupla mam tylko duzy tylek. Jesli maja leciec na same cycki to ja dziekuje :) wole tych co na calosc leca!

Gość Ogggggg

Ja mam b cycka reszta nie do poprawki;) i moj uwielbia moje cialo i jest przystojniaczkiem, a jeden taki zawsze mowi ze lubi wieeelkie piersi a  jest brzydalem to na co on mi:) w prostacki sposob wyjasniam w czym problem

Gość gość

Deski są aseksualne.

Gość niedeska
4 godziny temu, Gość gość napisał:

Deski są aseksualne.

idioci i prymitywy też 🙂 90 % facetów jest aseksualna dla mnie 🙂

Gość ...

Bzdura. To kwestia gustu. Dla mnie nie są nieatrakcyjne.

Gość gość
11 godzin temu, Gość niedeska napisał:

To żeś błysnęła decho.

Gość bjjj
Dnia 7.05.2019 o 13:09, Gość gość napisał:

To żeś błysnęła decho.

raczej podkresliła nickiem ze nie deska zeby taki osiołek sie nie pomylił 🙂

Gość Gość
Dnia 7.05.2019 o 01:16, Gość niedeska napisał:

Dokładnie 

Gość gość
11 godzin temu, Gość bjjj napisał:

raczej podkresliła nickiem ze nie deska zeby taki osiołek sie nie pomylił 🙂

podkreślać to sobie może, z daleka widać i czuć że zakompleksiona decha

Gość Mini Chad
10 minut temu, Gość gość napisał:

podkreślać to sobie może, z daleka widać i czuć że zakompleksiona decha

Kompleksy generalnie zła rzecz. Piersi kobieta może sobie powiększyć.