Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

łoo jacie

JEST KTO Z ZAMOSCIA LUB KRASNEGOSTAWU ?????

Polecane posty

Levvatyv ty do mnie? bo mnie sie wydaje ze ci sie cos pomyliło, moze pomyliles posty,,,,

Gość a po mojemu
Krasnystaw !!!! SZOKE :D :D Już myślałem, że nigdy w życiu tego nie usłyszę. :) ;) Po przygodach w Polańczyku :P Pewna dama z tego miasta ( o ile macie prawa miejskie :P ) ... prawie skusiła mnie na stratę dziewictwa. :) Ale to nie było "TO" ;) :D 🖐️ Pozdrówka dla Was :) 🖐️ I mam cichą nadzieję, że wiosna: http://www.youtube.com/watch?v=KvdNyMgA16E przyjdzie i tu , choć przyszło mi spać w mieście, z którego wszyscy uciekają :( :D :) :D :D 🖐️

e ty wyzej czy ktos cie prosił zebys sie wpisywał? i nie chwal sie ze byles w Polanczyku ps. trzeba bylo skozystac, bycie prawiczkiem to cienka zaleta

Gość facecik-k-staw
ja jestem

Gość a po mojemu
Nie, nikt nie prosił. :( To taka samowolka :P ale jak Ci to przeszkadza to zachowaj to w swojej świadomości że nie jest to incydentalne. I do tego jestem podatny na tyranie pomarańczowego ścierwa ( tak wiem wyjątkowo ) a czarne gówienko, kryje jeszcze czarniejsze, co mnie niesamowicie podnieca :P :P ... żartuję. :) I nie chwalę się. Jak pierwszy raz to zobaczyłem, powaliło mnie to na kolana :P I się zakochałem : http://www.youtube.com/watch?v=qtnjkNyXO5Q

Gość wlatca dop
zamosc?krasnystaw?to kurwa wsie na ukrainie?

Gość a po mojemu
Obecnie są w granicach Polski ;) co może wywoływać mieszane uczucia :P I mogą się każdemu oświeconemu Polakowi tak kojarzyć. :O Niestety :( Adam ( bynajmniej nie ten od skoków, bo już wyżej, raczej dalej nie poleci i może teraz oddzierać sobie kupony) pisał o Litwie jako ojczyźnie. Nie wiem jak to wytłumaczycie swoim dzieciom :P

te wlatca dop...chyba much,bolku jeden a na geografię to się nie chodziło w szkole? sam mieszkasz w Pcimiu Dolnym a o kimś się wypowiadasz

Gość Taki jeden żonaty
Znacie Monikę Maziarczuk z Zamościa? Ma około 34 lat. Niezła suczka z niej kiedyś była.

Gość Taki jeden żonaty
Bo jej szukam, kretynko. Jak się nie podoba to wracaj do kuchni, garkotłuku.