Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sfrgtrghrtd

MAM 20 LAT, JESZCZE SIE NIE KOCHAŁAM I JUZ MI HORMONY SZALEJĄ;/

Polecane posty

Gość sfrgtrghrtd

serio:-O żal mi samej siebie:-O Od pewnego czasu jakoś tak... potrzebuję faceta:-O Do tej pory, tylko nauka, basen, koleżanki....Miałam faceta przez rok ale to było 2 lata temu, i nic nie wyszło. W nocy mi się śni seks:-O To żałosne:-O Osatnio jak mnie kolega przytulił(skłądał mi zyczenia na urodziny) to omal sie na niego nie rzucilam:-O

Gość sdfgdsfghdsggsa
No cóż :P Ja mam 23 lata i nie miałem jeszcze dziewczyny i też czasem miewam tak jak Ty,ale ostatnio mam na to "wyjebane" :P

Gość Facet z kIasą
podaj maila, zaprzyjaźnimy sie;)

Gość sfrgtrghrtd
Ptasiek - bez przesady... nie mam odpowiedzi na głupie pytania Po prostu tak mam od jakichs 5, 6 miesięcy:-O to żenujace i głupie, nie wiem,czemu tak jest.

Gość sfrgtrghrtd
Chciałabym się jakoś poskromić, ale nie da rady:-O I te sny:-O I jeszcze zdarza mi się coś mówić przez sen o tym, to jest wstyd:-O

Nie przesadzaj, ja zaczęłam współżyć niedawno, a jestem starsza od Ciebie i jakoś nie przypominam sobie, aby chęć seksu przysłoniła mi wszystko. Myślę, że to prowokacja jakiejś 16, myślącej, ze na kafe znajdzie chłopaka. Tylko takim sposobem, na Twój topic wchodzą niewyzyci seksualnie faceci. I ja

Gość sfrgtrghrtd
Właśnie, ja sobie zdaje sprawę,że ciężko w to uwierzyć:-O Nie interesują mnie internetowe znajomości, tymbardziej kafeteryjne.

Gość Facet z kIasą
nic nie stoi na przeszkodzi, by szybko przenieść ją do reala:)

Gość sfrgtrghrtd
my sex is a killer- wiem doskonale o tym, nie chcę iść do łóżka z kimś pod wpływem impulsu, nie chcę się zachowywać jak jakaś dziwka. Brakuje mi też takiego przysłowiowego "męskiego ramienia" i przyjaciela w facecie, a jak do tej pory takiego nie znalazłam.

Gość Facet z kIasą
bo za dużo grymasisz

Gość sfrgtrghrtd
Facet z klasą- dlaczego myslisz,że grymaszę?? Może też zbyt mało do ludzi wychodzę, na imprezy czy cos.

Gość Facet z kIasą
grymasisz, bo z góry odrzucasz internetowe znajomości, a nuż poznałabys fajnego faceta

Gość sfrgtrghrtd
facet z klasą- moze i tak, ale miałabym wrażenie,że on może dalej szukać innych znajomośc przez internet, co by się nie nudzić:)

Gość Facet z kIasą
a facet poznany w realu nie ma mozliwości szukania innych znajomości? w tym przez internet?? no prosze Cie