Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana dziewczyna 25 lat

czuje sie zerem moje ego spadlo i sie rozbilo

Polecane posty

mam 25 lat skonczone...na koncie ukonczone studia mgr, tudia podyplomowe i studium (robie je rownoczesnie w trybie zaocznym) nie mam pracy (wlasnie skonczyl mi sie staz) chlopak po 6 mc mnie zostawil -- bo "wiesz potrzebowalem Cie tylko do tego, zeby sie pocieszyc w trudnej dla mnie sytuacji" (do sexu nie doszlo - mowiac pocieszyc mial na mysli wsparcie psychiczne) wczesniej bylam w zwiazku 5 lat i zostawil mnie 10 dni przed slubem;/ (powod - jego mama nie chciala by sie wyprowadzil, ale ja nie moglam sie do niego wprowadzic bo mamusia ceni prywatnosc- moj blad ze tego ne zauwazylam wczesniej) z tego wszystkiego jem jak swinia ;( przytylam duzo;/ czuje sie zerem ;(

Zawsze to dobrze, ze powiedział Ci to po pół roku, a nie po kilku latach. Znajdź pozytywne aspekty swojego zycia, nie wiem, zajebistych przyjaciół, dobrego kontaktu z rodzicami, pasje. Nie martw się, ze skonczył Ci się staż tylko poszukaj sobie innego bądź pracy. Powodzenia

a czym ty sie przejmujesz ?masz dopiero 25lat,wiec zacznij nie zrec jak swinia,to popierwsze,po drugie zmien myslenie o sobie,wydobadz z siebie to co daje ci energie do zycia i pomysl ze w najmniej niespodziewanym momencie zacznie sie wszystko ukladac,masz z pewnoscia ogrom wartosci w sobie,i jeszcze jedno taki upadek psychiczny jak masz teraz i doswiadczenie przezytych rozlamow da ci sile!przetan zazerac ta pustke wewnetrzna

Gość kabareciarz
chcesz do mnie napisać? podać Ci maila?

nie wiem czy to dobry pomysl...a masz podobne doswiadczenia do moich?

Gość kabareciarz
mam chyba gorsze :o

tzn jakie??

Gość krowie na rowie
Jesteś wykształconą,mądrą babeczką,zawsze będziesz miała przed sobą różne perspektywy.Na pewno są dookoła Ciebie ludzie,którym bardzo na Tobie zależy,nie jesteś sama :) a przede wszystkim spójrz na to z innej perspektywy: ominęło Cię użeranie się z durną teściową i mamisynkiem, a w drugim przypadku jeśli para jest ze sobą 6 miesięcy i nie było erotycznego spełnienia,to też nie miałabyś z tego chłopaka pociechy.Racja? :)

Gość kabareciarz
nie objadanie się, tylko picie :p

Gość kabareciarz
ja już z tego wyszedłem ;)

krowie na rowie dziekuje bardzo a po pierwszym rostaniu - a raczej porzuceniu - przed slubem to pilam 3 mc;/