Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana dziewczyna 25 lat

chyba sobie cos zrobie bo nie mam juz sily zyc

Polecane posty

mam 25 lat skonczone...na koncie ukonczone studia mgr, tudia podyplomowe i studium (robie je rownoczesnie w trybie zaocznym) nie mam pracy (wlasnie skonczyl mi sie staz) chlopak po 6 mc mnie zostawil -- bo "wiesz potrzebowalem Cie tylko do tego, zeby sie pocieszyc w trudnej dla mnie sytuacji" (do sexu nie doszlo - mowiac pocieszyc mial na mysli wsparcie psychiczne) wczesniej bylam w zwiazku 5 lat i zostawil mnie 10 dni przed slubem;/ (powod - jego mama nie chciala by sie wyprowadzil, ale ja nie moglam sie do niego wprowadzic bo mamusia ceni prywatnosc- moj blad ze tego ne zauwazylam wczesniej) z tego wszystkiego jem jak swinia ;( przytylam duzo;/ czuje sie zerem ;(

Gość Paulana
naprawde szukasz pomocy tutaj? :) pomysl co cie cieszylo wczesniej te kilka lat temu i wroc do tego. Ubierz dzis dres i pobiegaj chocby 15 minut. Wroc za te kilka minut, wroc tutaj i powiedz jak sie czujesz :)

Gość Paulana
w mniejszej czy w wiekszej depresji chocby minimalne uprawianie sportu pomaga jak nic, mowie to po swoich doswiadczeniach, czuje sie lepiej. I nie, nie odpowiadaj juz nic tylko biegnij :)

dziekuje! mam rowerek treningowy w domu staram sie dziennie od paru dni czwiczyc chocby 30 min... wiesz z 67 kg przytylam do 86;/

Gość Paulana
no to super, cwicz ale bron Boze nie daj sie w anoreksje, jedz i cwicz:) to sprawia przyjemnosc naprawde:) I wez tam nie sluchaj nikogo tylko rob na co ty masz ochote. Taka zadowolona napewno szybciej poznasz odpowiedniego mezczyzne ;) PS: cwiczenia na powietrzu daja lepsze efekty ;)