Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ankasoton

Wozek GRACO SYMBIO - poprosze o opinie :)

Polecane posty

Witam, rozwazam zakuo tego wozka ale wczesniej chetnie zapoznam sie z waszymi opiniami - pomozcie prosze :) Wyczytalam gdzies ze wada wozka jest to ze fotelik samochodowy mozna zamontowac w aucie jedynie na srodkowym siedzeniu - czy to prawda? pozdrowki :)

owszem! zanim tu napisalam zajrzalam w opinie na necie , nie znalazlam tego czego szukalam, wiec pozostaw takie rady dla siebie, z gory dziekuje

Gość co do podkladow
ja nie mam,ale czytalam opinie uzytkujacych mam na angielskim forum i sa zdecydowanie zadowolone

Gość paroweczkaka
wózek jest bardzo fajny, mam go już od ponad roku, jeżdzę codziennie , a dalej wszystko jest sprawne i w nienajgorszym stanie, co do samych funkcji wózka to można znaleźć je na pierwszej lepszej stronie , większość zgodna w rzeczywistości, jedynie kosz na zakupy troche mały, ale to w końcu wózek dziecięcy a nie sklepowy

Gość .kukułka.
co tu tak te wózki nagle ktoś zaczął reklamować?

Gość mama kas
ja sobie chwale ten wózek, bo dobrze sie nim jeździ, wykonanie, kółka stelaż, materiał jest ok. w miare dobrej jakości, poza tym wózek jedzie tam gdzie ja chce, a nie gdzie poprowadzą kółka- dla mnie to ważne.

Gość mama_ama
Też napisze, a co :D mam Symbio w wersji 3w1 Bardzo porządny wózek Lekki, wygodny, płynny i zwinny , z dobrymi kółkami i amortyzacja. Bardzo dobre jakościowo materiały , nasz wózek czesto stoi na tarasie i nic nie wyblakło. Szukałam lekkiego bo pomimo ze mieszkam w domku ale na pietrze i muszę wózeczek po schodach i taki leciutki mi własnie był potrzebny