Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

brak_nickow

mąż!!!

Polecane posty

jest strasznym zazdrosnikiem!! dzisiaj mialam 2 polaczenia nieodebrane od nieznajomego numeru, bylam ciekawa kto to wiec oddzwonilam ,dowiedzialam sie ze to koles, ktorego widzialam 1raz na oczy w poniedzialek jak bylam z kolezanka za jej chlopakiem .Maz slyszal cala rozmowe, tamten chcial mnie zaprosic na piwo, ale ja odmowilam. Od tamtej godziny dokladnie od 16 wogole sie do mnie nie odzywa, tylko glupie gadki ''co jeszcze do niego nie piszesz'' ? itp. Mam dosc!! Probowalam z nim porozmawiac jak dorosli ludzie, ale bez skutku!! Jego odpowiedz na wszystko to jest milczenie, albo powie ''nie odzywaj sie do mnie'' Co ja mam zrobic? Dodam, ze mamy malutkie dziecko

Gość tiammmmka
:) ahhh te dasy :)...przejdzie mu...daj mu ochłonac i pomyslec :)

sama sobie meza jak sadze wybieralas;-))))

Gość a wiesz czemu on taki jest?
bo sam nie ma czystego sumienia .tak jest w 99% przypadkach.zdradza cie na prawo i lewo dlatego jest podejrzliwy w stosunku do ciebie

Ciekawe w tym jest to że gościa raz na oczy widziałaś i już ma twój numer... Po co? Sorry ale twoja bajka się kupy nie trzyma

wiem tylko o nieznajomych numerach kiedys przegladalam mu polaczenia pokryjomu.. tam znalazlam 10numerow, wszystkie obddzwonilam i to byly dziewczyny... wynajduje sobie kur* y z telegazety (kiedys widzialam) a jak mu na 2dzien powiedzialam co to ma znaczyc to robil ze mnie idiotke , ze on o tym nic nie wie..

MYSLICIEL Nie zadna bajka. Napisalam wyraznie, ze poszlam z kolezanka za jej chlopakiem i to kumpel tego jej chlopaka (on ma moj numer) wiec napewno on dał.

MSF ? Normalny objaw mowisz? Tylko, ze to jest nie do wytrzymania (glupie macie okazywanie zazdrosci)

MS zartuje .....niemozliwe zeby byl az tak naiwny;-)

Dobry ten chłopak koleżanki... Tak rozdaje twój numer... :) Twój facet miał powody żeby się wkurwić :) W sumie jak by do mojej zony jakiś obcy gach zadzwonił i chciał by się z nią na piwo umówić to tez bym raczej z radości nie skakał. A ty jak by do twojego jakaś zadzwoniła tajemnicza nieznajoma i chciała go z domu wyciągnąć była byś zupełnie spokojna? Uwierzyła byś ze koleżanka dała jej numer? a ona taka chętna żeby się na piwo umawiać? Głupia sytuacja i powinnaś za nią podziękować temu kto dał ten numer a nie biadolić że mąż się wkurwił.

zadzwoń do tego gościa co cię poleca kolegom żeby się tłumaczył przed twoim mężem bo wątpię żeby on w ta bajkę uwierzył bez świadków ;)

Dobrze napisane ''wlasnosc'' po slubie to faceci, mysla, ze maja nas na wylacznosc. Ja to niedlugo nie bede mogla wychodzic z domu, przez ta jego glupia zazdrosc.

brak_nickow na zaufanie się pracuje na zazdrość też. Niestety telefony od gości których raz na oczy widziałaś są tym co zaufanie podkopuje. Wejście w związek jest swego rodzaju oddaniem się drugiej osobie i w pewnym sensie stajemy się po części własnością drugiej osoby. Jeżeli chcesz mieć wolność musisz być całkiem sama. A to czy twój facet przesadza czy nie jest nie do ocenienia dopóki byśmy was nie mogli pooglądać przez ukryta kamerę... Może masz racje że on przegina a może jego przeginanie wynika z twojego zachowania. Rozstrzygnięcie by wymagało zimnego obiektywnego spojrzenia z boku.