Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmienie swoje życie

Oddam swojego syna byłemu!!!

Polecane posty

Gość zmienie swoje życie

7 lat temu ten ch.... zostawił mnie samą z dzieckiem mówiąc mi że go nie chce i żądałbym usunęła ciąże. Teraz wrócił i powiedział mi że chce się zmienic, że chce kontaktów z dzieckiem. Ja mu powiedziałam że dobrze, że teraz chcę by on i jego rodzice wzieli dzieciaka na wychowanie. Niestety moi rodzice powiedzieli że nie wyrażają na to zgody, że wychowali go dla siebie a nie dla obcych ludzi i wypomnieli wszystkie pieniądze które władowali w mojego syna. Obiecałam im że on zwróci wszystko co do złotówki ale niech mnie od tego dzieciaka uwolnią.

Gość dfgsafsafsadghas
To najpierw oddaj im kasę i pomnóż to razy 3 żeby zrekompensować im czas i wtedy możecie rozmawiać.A tak to słuchaj się ich!! :P

Gość ,,,..,,,
I słusznie! Ze słodkich małych chłopczyków wyrastają podłe stare samce! Pozbądź się go jak najszybciej, zanim sie przywiązesz i zmarnujesz sobie życie. Starych nie słuchaj, oni chcą się na tobie zemścić. Żałują, że stracili tyle lat wychowując ciebie i wrednie chcą wrobić cię w taka samą niewdzięczną katorgę. Nie daj się! Prawdziwi Polacy sa z tobą w tej ciężkiej chwili!

Gość zmienie swoje życie
Dlaczego 3 razy!!! I czemu ja mam oddawac jak ja dziecka nie chciałem to oni namówili mnie na poród, i co? jak na tym wyszłam jak zabłocki na mydlę, niech mój były zwraca im pieniądze a ja w końcu będę miała święty spokój. Poza tym ich nie powinno interesowac to gdzie zostawiam swoje dziecko, ja męczyłam się 7 lat, teraz kolej na jego ojca.

Gość dfgsafsafsadghas
Teraz będziesz wolna i znowuż będziesz mogła się puszczać-o to ci chodzi?? Pewnie dla tego nie kochasz tego dziecka bo nie było poczęte z miłości i w wieku 16 lat zniszczyło ci życie.

Gość zmienie swoje życie
Nie w wieku 16 tylko 20 lat zaszłam w ciąże i bardzo żałuję, mieszkałam z rodzicami oni zaproponowali mi pomoc. Oczywiście bardzo mi pomagali, wychowywali go za mnie ale ja nie dam rady mieszkac z tym dzieciakiem. Nie wiem jakim prawem rodzice próbują coś na mnie wymusic.

Gość Maryjetta.
Glupia ty. Jak syn bedzie mial z 14 lat to mozesz go wprowadzic w swiat sexu i pouzywac na mlodym ogierze

Gość dfgsafsafsadghas
To zrzeknij się praw do niego i nich babcia z dziadkiem się o nie postarają.A ty nie pokazuj się więcej u nich w domu!:P

Gość zmienie swoje życie
Zrzeknę się ale oddam go tam gdzie trzeba, napewno nie do swoich rodziców, oni by go tylko skrzywdzili. Ja już swoje lata odcierpiałam a teraz kolej na tatusia. Zrobił dziecko to niech też ponosi konsekwencje.

Gość czy ja dobrze rozumiem?
Masz 27 lat i rodziców pytasz o kwestie podziału obowiązków rodzicielskich nad Twoim dzieckiem? Jesteś dorosła i takie sprawy powinnaś załatwiać sama, między Tobą a byłym partnerem, ojcem dziecka, ewentualnie za pośrednictwem sądu, jeśli zajdzie konieczność, a nie za pośrednictwem rodziców. Moim zdaniem nie syn Cię ogranicza a toksyczni rodzice, którzy wymuszają na Tobie posłuch jak u nastolatki, która ma fiu bździu w głowie i nie odpowiada za swoje decyzje. Serio, lepiej ich gdzieś oddaj.

Gość zmienie swoje życie
całe3 dnie ciężko pracuje w agencji towarzyskiej już chodzić ani siedzieć nie mogę by zarobić i spłacić moich rodziców wlasciwie wykupić bachora od nich

Gość zmienie swoje życie
Głupi podszyw. Moi rodzice traktują mojego syna jak własne dziecko ale tak nie jest, a mój były weźmie go do siebie i w końcu ja będe miała spokój od problemów z tym dzieciakiem.