Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia63

Kotka w ciąży!

Polecane posty

Gość Jak tak czytam o tej
Wykrecaj sie dalej, zrzucaj wine na meza i wszystkich swietych, a kotka bedzie rodzic kolejne niechciane mlode. Gdzie Ty, kobieto, masz glowe i jezyk, zeby powiedziec mezowi, ze zwierzat nie zabiera sie z ulicy zeby sprawic dziecku chwilowa przyjemnosc? Czy Ty nie masz we wlasnym domu nic do powiedzenia? Tak samo kiedy maz wyrzucal psy na ulice, naprawde nie moglas NIC z tym zrobic?

Gość Apak
Moja matka ma od lat psy i koty które nie szczepi i sterylizuje. I żyja dlugo

Gość andzelik
do autorki- takim smieciom jak ty powinno sie zabierac zwierzeta posiadanie kota psa itd wiaze sie rowniez z wydatkmi to chyba oczywiste idiotko porabana? jako opiekun i wlasciciel jestes w obowiazku zabezpieczyc kotu opieke weterynaryjna i sterylizacje biedna ta kotka ze ma taka pojebana pania jak cie nie stac to po co ci kotek ?????????? lepiej zglos sie do jakiejs fundacji moze znajda jej nowy lepszy normalny dom.

Gość Kaag
Ja mam kotke i wlasnie niedawno przygarnelam kocieta z ulcy ,ktore okazały sie chore! Mijalo duzo czasu az kocieta wyzdrowialy.Koszt wszystkich wizyt wyniosl 500zl.W porownaniu z sterylizacja ktora kosztuje 160zł to wiecej. Zapamietaj to sobie!.:'LEPIEJ ZAPOBIEGAĆ NIŻ LECZYĆ!'pozdrawiam.