Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość orange girl

Zerwał ze mną. Muszę nadal z nim mieszkać-pomóżcie mi to przetrwać ... Błagam...

Polecane posty

Gość orange girl

Zerwał ze mną? Dlaczego? Bo miałam do niego żal,że nie jestem dla niego na tyle ważna aby dotrzymał danych mi obietnic,że nie jestem na tyle ważna aby odszedł dla mnie choć na chwilę od komputera,że nie pasuje mi kiedy przypominał sobie o moim istnieniu tylko kiedy potrzebował seksu. Kochałam go strasznie mimo to i starałam się jak mogłam,żebyśmy się znów do siebie jakoś zbliżyli,a on? Zostawił mnie... To było w niedzielę... Nie mam możliwości teraz się wyprowadzić,nie mam gdzie wrócić,nie stać mnie na wynajęcie niczego bo straciłam pracę jakiś czas temu i nadal nie udało mi się znaleźć nowej. On zachowuje się jakby nigdy nic,żyje jakby nic się nie stało,a ja staram się pokazać,że trzymam się dobrze. Tak naprawdę krzyczę w środku i trak strasznie cierpię :( Nie wiem już jak powstrzymywać łzy żeby ich nie widział. A on? Czasem namawia mnie na seks. Nie raz chciałabym się zgodzić byle choć na chwilkę mieć namiastkę bycia z nim,żeby pobyć choć przez chwilkę tak blisko:( Mam jednak jeszcze na tyle honoru aby mu odmawiać. Nie mam pojęcia jak to przetrwać...

to trwaj dalej w ukladzie seks za mieszkanie;-))

Gość nadi11
Słuchaj byłaś za dobra pamiętaj nigdy się nie pokazuje całej dupy facetowi bo kiedyś to wykorzysta

nie mozesz tymczasowo wyprowadzić sie do rodziców czy koleżanki? Weź byle jaką pracę (np. na produkcji ) byle się wyprowadzić i stanąć jako tako na nogi. A co do chłopaka jka 'znikniesz' moze zrozumie co stracił, choc biorac pod uwage to co napisałaś świadczy o nim źle

Gość nie uzalaj sie nad soba
bo musisz byc silna wez sie zmobilizuj i szukaj roboty, poszukaj pomocy u przyjaciol rodziny napewno ktos chce ci pomoc

Gość orange girl
Po pierwsze nie trwam w układzie seks za mieszkanie!!! Napisałam to wyraźnie chyba,że z nim nie sypiam!!! Nie mam gdzie pójść naprawdę. Pracy szukam jakiejkolwiek ale nic póki co:(

nie bój się przyznać bliskim, że potrzebujesz pomocy, nie masz żadnej koleżanki, mamy, nikogo?

Gość lalalala73847
to jak długo będziesz z tym chujem??? żal mi Ciebie...

ja na twoim miejscu spakowałabym walizki i poszłabym prosić o nocleg do rodziny lub znajomych .... nie siedziałabym z takim facetem pod jednym dachem

Gość parisssss
współczuje... wyprowadź się z powrotem do rodziców. Okropna sytuacja ;/