Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość depresjonistka

tne się.. z każdą gorszą chwilą chwytam żyletkę

Polecane posty

Gość depresjonistka

i tnę.. każdego dnia płaczę.. mam 16 lat. zmarnowane życie.. roczne dziecko.. nie radzę sobie ze sobą nawet już. kiedy nadchodzi wieczór, myśli zbieraj się a mój umysł szaleje z żalu i nienawiści do samej siebie :( kiedy zaczynam płakać.. biorę żyletkę i tnę.. bólu nikt mi nie zabierze :( nie mam komu się wygadać. poprostu nie mam :( http://www.voila.pl/371/cq22t/?1

Gość ana.!
coś ty dziewczyno zrobiła z tą ręką.. psycholog potrzebny i to natychmiast!

Gość depresjonistka
psycholog.. nic tu nie da. czasu nie cofnie, nie ukoi bólu :( eh..

Gość ana.!
ale nie możesz tego robić w nieskończoność. w końcu zrobisz sobie krzywdę i osierocisz dziecko. które na pewno bardzo kochasz!

Gość winnanty
psycholog nic nie da, bo tylko porozmawia, ale psychiatra to już może antydepresanty dać, a one ułatwiają życie. Tylko czy karmisz piersią.

Gość FTRGYD
A CHCIAŁABYŚ ZEBY TWOJE DZIECKO TEZ TAK ROBIŁO? A JAK KIEDYS ZAPYTA SKAD TE BLIZNY ? NIE BEDZIE CI WSTYD, ZE NIE POTRAFIŁAS ROZWIĄZAC SWOICH PROBLEMÓW, CZY POPROSIC O POMOC, TYLKO WOLAŁAS SIĘ POCIĄC? WEZ SIE W GARŚĆ!! I NIE MARNUJ SOBIE ŻYCIA I ŻYCIA TWOICH BLISKICH! Z TAK NEGATYWNYMI MYSLAMI NIC NIE ZROBISZ!!!! MAŁYMI KROCZKAMI DO PRZODU, AZ POCZUJESZ ZE WYSZŁAS NA PROSTA I POKONAŁAS TO CO CIE MUSIAŁO SPOTKAC.

Gość depresjonistka
Żydek spod Jerusalem no tak.. faktycznie niesamowite jak łatwo można skreślić drugiego człowieka.. czyli co? nie radzę sobie z życiem to już można mnie zgnoić?

Bardzo Ci współczuję,no ale co można tutaj poradzić?Psycholog gówno da,psychotropy raczej na dłuższą metę nie pomogą :O Musisz sama w sobie to zwalczyć .Z czym Ci sie konkretnie nie układa?To,że masz dziecko tak naprawdę niczego nie przekreśla.

Gość depresjonistka
tak.. wiem, ale wgl życie mi się wali. nie układa mi się z ojcem dziecka, chociaż chciałam żebyśmy byli rodziną i stworzyli bezpieczny dom Naszemu synowi. do tego w domu ciągłe awantury i szkoła.. :(:(

Gość depresjonistka
up

Gość depresjonistka
up

Gość *ann.nna*
Jesteś młoda, całę życie przed Tobą. Masz syna, którego wychowuj najlepiej jak umiesz, bo może być wkrótce wsparciem i najpiękniejszym powodem do życia. Jeśli nie układa Ci się z ojcem dziecka, to może wkrótce poznasz mężczyzne dla Ciebie. Teraz jest ciężko, ale nie będzie tak zawsze, skup się na przyszłości. Trzeba przetrwać ciężkie chwile, żyć dalej. A co do psychologa to nie zgodzę się że na pewno nie pomoże. Psychoterapia pomaga wyjśc z depresji, daje możliwość rozmowy i porady kompetentnej osoby. Warto próbować, nioe trzeba od razu brać leków. Pozdrawiam

tak to jest jak dzieci mają dzieci też na ciebie patrzeć nie moge gówniarstwo

Gość *ann.nna*
yakamoz Ludzie popełniają błędy. wszyscy, tak mi się wydawało, Ty nie? A jeśli na świecie juz jest dziecko, trzeba myśleć o tym co będzie, a nie co było. Na pouczanie jest czas wcześniej, może jej nie miał kto? Może po prostu zrobiła źle, tyle. Tak łatwo oceniać...

Gość krups
matury z życia jeszcze nie zaliczyłaś , czyli przed sobą masz matury trzy, tą życiową i tą pisemną i ustną a poza tym , czy uważasz że masz dla kogo żyć ?

Normalna to ona nie jest, jak już się tnie to na dobre a dziecko zabiorą...lepsze to niż w takiej patologii siedzieć...

Krew mnie normalnie zalewa jak widze takie rzeczy Każdy by się wkurwił Będziecie jej pierdolić swoje a ona nadal będzie robić swoje Więc lepiej niech jej zabiorą to dziecko

hehe,co to ma byc?Podrapalo sie dziecko i zali na forum.Potnij sobie zyly,sciegna,,,,,potrafisz?

Gość *ann.nna*
yakamoz Najbliższej osobie, która wpadłaby w taką sytuację też byś tak radził/a? Ciesz się, że Ty nie jesteś z patologicznej rodziny. Nie każdy ma tyle szczęścia w życiu.

Co bym zrobiła? 1. Psychiatryk i kaftan bezpieczeństwa 2. Dziecko zabrane do domu dziecka Tyle w temacie

bronicie gówniarę która robi widowisko, kurwa mać krew mnie zalewa na taką głupotę, bo każda desperatka bawi sie igiełką i chwali 'cięciem' na forum... gorsze podrapania mam po zabawie z moim kotem, dziewczynie potrzeba kopa w dupe, zeby przestała myśleć o pierdołach i zajeła się dzieckiem

Gość akihuro
moda na cięcie już dawno mineła, po za tym na focie widać że płytko sie tniesz. zwykłe zadrapania, jak chcesz zabłysnąć to do żyły sie tnij

Gość eee tam takie sznyty
to dla szpanu chyba jedynie, jakbys miala problem to bys sie pociela porządnie, albo nawet żyly podciela. Ja sie cielam nozem, teraz po 5 latach mam blizny, najszersze na ok 0,5, to u ciebie to jakbys w agrest wpadla :O