Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak sobie radzicie ??

PRACA jak sobie z tym radzicie??

Polecane posty

narasta we mnie bunt w zwiakzu z tym jak sie ludzi traktuje najnizsza krajowa co starcza tylko na drobne bierzace wydatki nie mowiac o prawdziwym zyciu i zapiernicz jak w kieracie a w razie chwili slabosci pokazywanie ze na wasze miejsce sa tlumy chetnych przeciez to sa obozy pracy nic wiecej nawet czasu na sniadanie nie ma czlowiek liczy pieniadze na koncie okazuje sie ze mu na chleb nie starcza a na 2 dzien ma dawac w robocie z siebie wszystko ze swiadomoscia ze pracuje ale na nowy samochod szefa jak sobie z tym radziecie >. ze stresem w pracy wielka odpowiedzialnoscia poczuciem ze szef depcze wam po pietach i czeka az wam sie noga powinie i bedzie mogl postraszyc zwolnieniem ?/ jak sobie radzicie z tym ze muscie to znosisc a jednoczesnie to wszystko nie jest tego warte bo nawet na zycie wam nie wystarcza??

:(:(

Gość smierdziel31
po tym jka mnie zbluzgał siedze od grudnia na zwolnieniu nie wracam tam.. ciezko jest miesc swiadomosc ze jestes gownem.

Gość kiku24
kurde, tez mam takie poczucie, nie lubie swojej pracy, nie lubie tam chodzic, nie chce tam byc 8 h/ 5 razy w tyg, rano jak mam tam isc to jestem naprawde mocno przygnębiona

Gość smierdziel31
i swiadomosc, ze zycie ucieka w jakims chorym miejscu a tan tyle spraw za oknem. nienawidze pracowac nic mnie nir kreci nie interesuje .... mecze sie w kazdej pracu chodze bo chodze ale na odpierdol wkncu i tak mni wypierdalaja..

Gość japoneczna nagasuka
ja nie mam pracy i też sobie z tym nie radzę

ja sie czuje jak gowno zarabiak za duzo zbey zdechnac a za malo zeby przezyc w tym miec musialam na chleb pozyczyc wracam zmeczona w pracy czesto nie ma czasu zeby isc do wc i za jaka cene to wszystko ??

Gość smierdziel31
i najgorsze ze mam 31l i niewie co mnie interesuje , niewiem gdzie bym chciala pracowac buja sie po sklepach za 1200

Gość nawiedzonaBaba
ja bym chciala miec prace. jakakolwiek. ale uczciwa

tak pamietam jak mnie chcieli zwolnic i takie tam i ze na moje miejsce jest 30osob, odeszlam w srodku sezonu bo jedna pinda kradla z kasy pieniadze

Gość 2+2= 4???
Ndlugo sie to skonczy,

Gość 2+2= 4???
moze jakis strajka????

Gość Makrela w sosie własnym
najnizsza krajow to powinna byc tylko na okresie próbnym a nie non stop!!!!!!!!!!!!!!!

Ty tepaku jebany weź załóż jakiś topic

no niestety okres probny najnizsza krajowa teraz prawie rok pracy i to samo kolezanki w biurka obok pracuja jedna 3 lata druga 4 i rowniez najnizsz akrajowa szef jezdzi terenowym autem ma 2 domy 2 dzieic kupil mieszkanie i mowi ze go nie stac zbey dawac nam wiecej i wymaga zebysmy robili w pracy z siebie woly robocze

Przykre to wszystko, ale pocieszę was, że bez pracy jest jeszcze gorzej, i nie chodzi wcale o kasę...

MOralnośc to podstawa, bez moralnosci, majątek to tylko papier toaletowy!!! Robi z czlowieka śmiecia.

Gość kura bez piora
no jest lipa z praca ale ludzie nie rozumiem Was... jakbyscie sie nie godzili pracowac za psie pieniadze to byscie wiecej mieli oO ale wszyscy musieliby myslec. mam 2,5 na reke a i tak dorabiam do tego jeszcze w domu zeby zyc jakos. wiec nie wiem jak m ialabym wyzyc za 1,2 zl podziwiam

kura bez piora najnizsza krajowa to jest 1 tys nie 1.2 ja jak sobie to przemyslalam przestalam wariowac w pracy a wrecz biegac po biurze stwierdzilam ze to jest komiczne czego sie wymaga ale co ja moge zorbic w pojedynke kazdy sie boi ma rachunki do zaplacenia ja zostalam wezwana do szefa na rozmowe i jak nie wroce do poprzendieog tempa pracy wylece tez mamy umowy popodpisywane za pol roku slub finalizujemy zkaup mieszkania szykuje sie nam jego remont gowno dostaje ale chociaz studia sobie oplace nie wiecz czy inna prace w ogole dostane wiec co ja niby mam zrobic ?/