Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość parisssss

Mój chłopak pije 3 raz w tym tygodniu...

Polecane posty

Gość parisssss

To znaczy znów ogląda mecz z kolegami i pije... Wczoraj miałam zły dzień, było mi smutno a on mnie zostawił i poszedł. Dziś znów siedzę rozczarowana, myślałam, że spędzimy miły wieczór we dwoje. Sama go przekonywałam, żeby częściej spotykał się z swoimi znajomymi to teraz mam... pisałam juz na ogolnym, ale 0 odp. Chciałabym mieć pomysł, żeby bez awantur pomyślał że milej byłoby wypić ze mną wino i obejrzeć ten głupi mecz. Czuje się olewana, zawsze się śmiałam z kobiet z takimi problemami... Nie chce wszczynać kłótni, ale nie mogę zaakceptować że 3 imprezy do środy ma stać się normą ...

też gdzieś idź. olej go i spędź kilka wieczorów z przyjaciółmi. może zrozumie czemu to nie jest miłe. a nawet jak nie zrozumie przynajmniej będziesz się dobrze bawić ;)

Gość dwadzieścia lat bez pięciu dni
"Mój chłopak pije 3 raz w tym tygodniu..." - więcej OPTYMIZMU. Nie pije aż 4.

Gość jak sobie pościelisz tak się
widocznie lubi, niedługo przejdzie na 7 dni w tygodniu... W pokoleniu alkoholików, gdzie kobiety piją na równi z facetami i każdy przechwala się ile może to akurat się nie dziwie że tak jest... Tyle, że jak ty nie tankujesz, to zmień faceta na takiego, któremu alkohol nie jest niezbędny do życia. No, chyba że lubisz alkoholików