Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PoznanPomocyyyy

Poznan - psycholog, pytanie.

Polecane posty

Gość PoznanPomocyyyy

Witam. Mam takie pytanie. Czy orientujecie sie jak zapisac sie do bezplatnego psychologa? Macie jakis kontakt do jakiegos? A moze poprostu wystarczy isc do lekarza rodzinnego po skierowanie? Z gory dziekuje za odpowiedz.

Najpierw musisz isc do lekarza- nie wiem czy rodzinny może skierowac, psychiatra na pewno. Ale nie polecam psychologów, to banda idiotów, Psychiatrzy sa lepsi, a najlepeij iśc do psychoterapeuty, tyle że nie wiem czy przyjmuja na NFZ.

Gość PoznanPomocyyyy
Z tego co sie orientuje to psycholog moze skierowac do psychiatry.

ja jak byłam u psychologa to nie musiałam mieć od nikogo skierowania, zadzwoniłam sobie do poradni zdrowia psychicznego, podali mi termin kiedy mam przyjść i już:)

No ja jestem z Poznania, i w Poznaniu na pewno trzeba do psychologa, chyba kiedyś nie było trzeba......

Gość PoznanPomocyyyy
A gdzie znalazlbym jakis spis psychologow lub psychiatrow do ktorych moglbym sie umowic (oczywiscie mowie o bezplatnych)

znalezione w necie:) Poznań - Poradnia Zdrowia Psychicznego ul.Wyspiańskiego 7 lok.1 tel. (61) 8643656 Poznań - "Centrum" Poradnia Zdrowia Psychicznego ul.Norwida 9/1 tel. (61) 8481241 Poznań - "Zdrowie Psychiczne" Poradnia Psychiatryczna os.Pod Lipami 103 tel. (61) 8268470

sprawdz opinie na www.znanylekarz.pl albo jak wpiszesz w google "psycholog poznań forum" to wyświetlą ci sie rózne dyskusje dot. lepszych i gorszych. Tych dobrych jest naprawdę mało.

no fakt, myślałam, ze to coś lepszego takie spotkania z psychologiem. doświadczenie mam w tym temacie przynajmniej:)

Gość PoznanPomocyyyy
dgffhhff, te telefony co podalas to sa do darmowych?

Gość osada.
Nie ma czegoś takiego jak darmowy psycholog czy lekarz. Albo NFZ albo prywatnie.

Gość PoznanPomocyyyy
Dzwonilem do pierwszego - nie ma takiego numeru. Dzwonilem do drugiego - zeby zapisac sie do psychologa ,NFZ wymaga skierowania od lekarza rodzinnego. Tak wiec zarejestrowalem sie u lekarza rodzinnego i niedlugo pojde po skierowanie.

Gość marcin6664
Nie znalazłam lepszego psychologa niż pan Bętkowski, polecam wszystkim! Zwłaszcza osobom, które cierpią z powodu depresji. Wspaniały człowiek, który potrafi naprawdę pomóc, nawet w najtrudniejszych przypadkach. Odsyłam na stronę betkowski-psychoterapia.pl, tutaj są szczegóły dotyczące stylu terapii. Ogólnie pierwsze 3 spotkania służą poznaniu pacjenta, a później zaczyna się faktyczna terapia.

Gość gość
Bardzo fajna jest pani Aleksandra Gronowska, która przyjmuje na ulicy Strzeleckiej 32/4. Pomogła mojej mamie, która była w depresji.

Gość gość
nie ma takiego numeru nie ma takiego numeru nie ma takiego numeru nie ma takiego numeru nie ma takiego numeru nie ma takiego numeru nie ma takiego numeru nie ma takiego numeru

Gość gość
nie ma takiego numeru nie ma takiego numeru nie ma takiego numeru nie ma takiego numeru nie ma takiego numeru nie ma takiego numeru nie ma takiego numeru nie ma takiego numeru