Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akszmaaatttyyyyy

Dziwki na fotka pl

Polecane posty

Gość akszmaaatttyyyyy

Ja pierdole czy dzisiejszym nastolatkom tak mocno popierdoliło się w tych tępych głowach ? co druga nastka na fotce to dziwka.Pokazują dupy, brzuchy, cycki robią miny jak by miały zaraz obciągnąć.Czy dzisiaj nie ma już cholera normalnych dziewczyn ? Panuje totalne bezguście, tandeta i kicz ! rozwalają mnie te dziwki z fotki a jak takiej zwrócisz uwagę to Ci jeszcze napisze że sobie wyprasza bo Ona ona się szanuje i nie jest dziwką hahaha Dziewczyny 14-20 lat niby takie kurwa światowe a nawet poprawnie pisać nie potrafią, co drugie słowo to błąd ortograficzny.Nie wspomnę że każdy z tych dziwek uważa się za nie wiadomo kogo, wielkie kurwa gwiazdki od siedmiu boleści.Mam dość tego pierdolonego kurestwa i tandety ! Czemu muszę żyć w takich pojebanych czasach ! już nie wspomnę o tych kurwa "żal pl, żenua, XDekach zasranych i całym tym młodzieżowym lansie.

Gość akszmaaatttyyyyy
przepraszam ze bredze i juz w podskokach wracam do kuchni

niestety to prawda... chcą takie być to niech będą. My porządne możemy się cieszyć że zostałyśmy dobrze wychowane:)

Gość nawiedzonaBaba
a no sa takie. sama znam kilka... ale to nie znaczy ze nie ma porzadnych

Gość dsfdf4r
Świat schodzi na psy, wystarczy wejść na ten serwis żeby sie o tym przekonac, co druga dupe i cyce pokazuje