Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość śliczna dama

TEKSTY PIOSENEK :) jak najpiękniejsze

Polecane posty

Gość śliczna dama

Mrok dzisiejszej nocy, Moja Pani, rozświetli nasza miłość Wystarczy, że zaufasz mojemu sercu A spotkamy się w raju Jesteś dla mnie każdym cudem tego świata Skarbem, którego nie skradnie mi czas Więc wsłuchaj się w rytm mojego serca Połóż się obok mnie Bym wypełnił Cię moimi snami Sprawię, że poczujesz się wspaniale I kochanie poprzez te wszystkie lata Będę kochał Cię mocniej każdego dnia Więc dzisiejszej nocy przysięgam ci Że zawsze będziesz kobietą mojego życia Zanurz się w mojej czułości Uczyńmy tę noc niezapomnianą Dziewczyno, potrzebuję twych słodkich pieszczot Wyciągnijmy ręce ku fantazji Dwa serca złączone w biciu podniecenia Przytul się do mnie, kochanie I ogrzeję cię W otaczających nas cieniach nocy Pozwól bym dotknął Cię mą miłością Byś poczuła się wspaniale I maleńka poprzez wszystkie lata Gdy starość okryje nasze życia Będę kochał Cię mocniej każdego dnia Bo zawsze będziesz kobietą mojego życia

Gość śliczna dama
kolejny tekst Chwyć mnie za dłoń, poczuj dotyk naszych ciał przywierających do siebie Ty i ja, kochający się przez całą noc Pamiętam, ty i ja, nocne spacery po parku Pocałunek i dotyk, nic więcej, nie walczmy z tym, jeden dotyk i naprzód Kochaj mnie mocniej, nigdy nie zostawiaj mnie samego w domu miłości Ludzie gadają, ludzie mówią, że to co między nami jest tylko grą Och, nigdy cię nie oddam, chodź do mnie, mała Muszę się z tobą kochać aż do bladego świtu Nie chcę czuć promieni słońca, chcę się kochać Magia w twoich oczach, magia w moim sercu Nie wiem, co począć, nie mogę przestać cię kochać Nie przestanę się kochać aż do bladego świtu Chwyć mnie za dłoń, pocę się, tak, przyprawiasz mnie o dreszcze Pozwól mi się zagłębić, pozwól mi pogładzić, pozwól wziąć się w rejs Tak działa wyobraźnia, nigdy mnie tam nie było Czy kiedykolwiek marzyłaś o miejscach, w których nigdy nie byłaś Budzi się świt, słońca nie ma tam, wysoko na niebie Budzi się świt, widzę go w twoich oczach Budzi się świt, mała, musisz zrozumieć W taki sposób cię kocham, pozwól pokazać, że jestem twoim mężczyzną Budzi się świt Nie czekajmy, słońce już blisko, wstańmy i ucieknijmy stąd Wstaje nowy dzień, całkiem nowy dzień, wyjdźmy na zewnątrz i bawmy się Spacerujmy po parku, kochajmy się, póki ciemno Czy potrafisz się poruszać, czy potrafisz się uspokoić przed świtem

Gość śliczna dama
i jeszcze jeden Piękna dziewczyno z kanału TV Przyjeżdżaj do mnie na kilka dni Jeśli się zgadzasz na to spotkanie Pomachaj ręką mi na ekranie Ref: Siabada, siabada, ty i ja, Mydełko Fa Siabada, ty i ja, ty i ja, Mydełko Fa

Gość śliczna dama
kolejny Niektóre z tych dziewczyn tak ładne są WeŹ taką aaaa Pamelę Anderson Włożył bym chętnie swój klarnet w nią W LA tam dni tak upalne są ustalmy coś to że to niemożliwe to jedno Ale fantazje na temat dziwek to przedmiot moich myśli Nie dziw mi się, słowo, najbardziej kreci zakazany owoc, Tu mogę mięć Marysię, mogę Martę Mogę z Krysią poćwiczyć parter

Gość śliczna dama
Nigdy nie znajdę innej kochanki Słodszej od Ciebie Słodszej od Ciebie I nigdy nie znajdę innej kochanki Bardziej ukochanej niż Ty Bardziej ukochanej niż Ty Dziewczyno jesteś Bliska mi jak matka Bliska mi jak ojciec Bliska mi jak siostra Bliska mi jak brat Jesteś jedyna Jesteś dla mnie wszystkim, I dla Ciebie śpiewam tą piosenkę Chór Całe moje życie Modliłem się o kogoś takiego jak Ty I dziękuję Bogu, że W końcu Cię znalazłem Całe moje życie Modliłem się o kogoś takiego jak Ty I mam nadzieje, że Ty Czujesz to samo Tak, modliłem się, żebyś mnie pokochała Powiedziałem, jesteś wszystkim o czym myślę Kochanie Wypowiedziałem życzenie Nigdy nie zakocham się w innej Jesteś wszystkim o czym myślę Chwalę Pana u góry Za zesłanie mi Twojej miłości Miłuję każdy uścisk Na prawdę kocham Cię Chór Jesteś wszystkim co kiedykolwiek poznałem Kiedy uśmiechasz się patrząc na mnie Jedyne co widzę to blask Odwróciłaś bieg mojego życia Podniosłaś mnie, gdy byłem na dnie Jesteś wszystkim co kiedykolwiek poznałem Kiedy się śmiejesz prominieję Podniosłaś mnie, gdy byłem na dnie Jesteś wszystkim co kiedykolwiek poznałem Kiedy się śmiejesz prominieję Podniosłaś mnie, gdy byłem na dnie I mam nadzieje Że czujesz to samo Tak modlę się abyś mnie kochała Chór Całe moje życie Modliłem się o kogoś takiego jak Ty I dziękuję Bogu, że W końcu Cię znalazłem Całe moje życie Modliłem się o kogoś takiego jak Ty Tak modlę się abyś mnie kochała

Gość Gązwianin
:D:D:D

Gość znowu pada..
i to maja byc te piekne teksty:O

Gość śliczna dama
Jedna baba drugiej babie Wsadziła do dopy grabie. A hahary żyją i gorzałę piją, z góry spoglądają, wszystko w choju mają.

Gość śliczna dama
podszywom dziękujemy :O :D

Gość śliczna dama
No i oczywiście: jazda jazda jazda jazdaaa jazda jazdaa jazda jazdaaaa techno techno technooo techno techno techno techno techno technoooo!!!

Gość śliczna dama
wystarczy się wsłuchać w piosenkę nieraz nie liczy się melodia tylko tekst

Gość śliczna dama
te są najpiekniejsze A teraz idziemy na jednego, a teraz idziemy drinka pić, a teraz idziemy na jednego, a teraz idziemy drinka pić! A teraz idziemy na jednego, a teraz idziemy drinka pić, a teraz idziemy na jednego, a teraz idziemy drinka pić! I rym cym cym, i hop sa sa idziemy do stołów w podskokach, i tra la la, orkiestra gra, idziemy pić toast do dna! I rym cym cym, i hop sa sa idziemy do stołów w podskokach, i tra la la, orkiestra gra, idziemy pić toast do dna! I rym cym cym, i hop sa sa idziemy do stołów w podskokach, i tra la la, orkiestra gra, idziemy pić toast do dna! A teraz idziemy na jednego, a teraz idziemy wódkę pić, a teraz idziemy na jednego, a teraz idziemy wódkę pić! A teraz idziemy na jednego, a teraz idziemy wódkę pić, a teraz idziemy na jednego, a teraz idziemy wódkę pić!

Gość śliczna dama
Minęły dni radości, rozstania nadszedł czas Już nigdy nie odwiedzi mnie Angelina ma Odeszła Angelina, zostały tylko łzy Rozpacz i tęsknotę pozostawiła mi Angelino, pozostań mą jedyną O Angelino na zawsze przy mnie bądź Angelino ja kocham imię twe O Angelino czy wierzysz mi czy nie .... piekne :(

Gość śliczna dama
łatwo poznac kto jest podszywem a kto nie :P

Gość znowu pada..
podszyw czy nie, wszystkie teksty sa beznadziejne:O