Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bunia munia

mój facet chce współpracować z półświatkiem

Polecane posty

Gość bunia munia

Jesteśmy ze sobą 3lata...Mój facet postanowił otworzyć swój biznes,ale jak to nazwał-musi odnowić swe dawne "pewne" kontakty,aby zarobić najpierw szybko na to pieniądze...Rozmawiałam,prosiłam,argumentowałam-że naraża na ryzyko siebie,nas,oraz trwałość naszego związku...Nie pomogło.Zapewnia,że to tylko na chwilę,aż zdobędzie odpowiednią kasę,że nie będzie brał udziału w jakis tam ich spotkaniach,itp...Trudno mi w to uwierzyć,wiadomo-że jak się wchodzi między wrony trzeba tak jak one krakać....Nie wiem co robić...Czy jest sens takiego związku...kiedy wiadomo,że wcześniej czy później z racji tego co będzie robił,z kim sie zadawał i jak spędzał z nimi czas-nie można spodziewać sie niczego dobrego....Ja mam stała pracę,wykształcenie wyższe i określony kodeks postępowania i norm...Martwi mnie to...bo akceptując to(w imię miłości)-to tak jakbym na to sie zgadzała,aprobowała...A tak nie jest...Co robić?....Postawić ultimatum my albo jego ciemne sprawy?Akceptować to i czekać co będzie dalej?Dać sobie z nim spokój?... Kocham....ale przeraża mnie wizja co może z tego co zamierza robić-wynikać....:(

Gość bunia munia
co byście zrobili na moim miejscu?.......:(

Gość asdfasd
nie wiązała bym sie z kryminalista

Gość bunia munia
hm....on mówi,że taki nie jest...że to tylko na chwilę-aby zdobyć kase na interes...Nie wiązałabys się?Ale to juz za późno,bo ja z nim jestem juz 3 lata....wcześniej tego nie było,w tamtym tygodniu oswiadczył mi o swoich planach....Mógł mi o tym nie mówić,okłamywać,mówił że woli byc szczery.... I co ja mam teraz robic....

" hm....on mówi,że taki nie jest...że to tylko na chwilę" alkoholik o swoim nałogu mówi tak samo. A ta chwila trwa tylko dotąż aż ma kase na picie :D

Gość bunia munia
hm....no racja..... To co wobec tego radzicie?.... zakończyć 3 letni związek?.....będzie bolało.....

Gość bunia munia
jak mówiłam że mi sie to nie podoba,to mówił że go ogtaniczam,że nie może sie przy mnie rozwijać.....że to tylko tak na chwile,na dobry start...:(

Gość jnx,roti
no tak, bo to twoja wina, ze on chce lamac prawo

Gość bunia munia
moja wina ze siedzi w domu,nie ma kasy,a ja go ograniczam i nie pozwalam rozwinac skrzygel.. jak myslicie?czy w takiej sytuacji jest w ogóle możliwy zwiazek?......jakie według was są tutaj zagrożenia?.......boję się.....źe marnuje źycie.....

Gość bunia niunia a co się ty
martwisz jak on chce do cosanostry :D ty jest taki topik ...CCC o takich laskach jak ty in spe :D

Gość bunia munia
:( czekam na poważne wasze rady......:(