Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
KochamZielenxD

ja dzisiaj z kumplem labedie i kaczki karmilismy ciastkami z czekolada haha wpieerdalaja jak opetane chyba zdyychaja z glodu te ptaki xD

Polecane posty

1 minutę temu, mydickisbig666 napisał:

No ta wszędzie nawet kopy gołębia na mnie leca

na mnie leco kupy mewy

Edytowano przez Agent Benek

a na mnie w Polscet o leca najczesciej bezdomne pijaki oni zawsze mnie o drobne pytaja czy mam tak to nikt wiecej do mnie sie nie odzywa xD

no zapieerdala ja jeszcze niedawno plakalem za jakimis kwikernesami a niedlugo znowu swieta 2025 i sylwester a za chwile jak dozyje to 50 stuknie a ja ciagle praviczek niestety i tak to bywa

nie wiem co bedzie ja tam na saunach i basenach moglbym dziewczyny poznawac ale ja jestem nerdem co siedzi samotnie przy kompie i placze ze go dziewczyny olewaja dla innych niestety tak mi sie mozg wyksztalcil ;/

ja tam czuje ze nie bede mial zadnej dziewczyny przez nastepne kilka miesiecy wiec mysle ze sobie bede chodzil na spacery na wies za miasto, plywal na outdoor, w basenie sauny i moze sporadycznie jakas silownia tak dla zartow i chooy napewno za kilka miesiecy bede mial lepsze cialo niz teraz i sobie pojde na miasto i chooy hehe nowy Filip xD

ja tez tymi ludzmi w internecie i jak pieerdola o seeksie i wrzucaja tiktoki i jutuby masakra co za masochizm czemu ja to czytam

nawet klaudiusza nie ma pewno sobie teraz romansuja z byczym i chooy a ja przegryw zjeeb co jej zyczy raka i wyzywa od kuurew

ja nie odpalam zadnyhc jutubow a tym bardziej od jakichs malowanych

no smutno mi jest bo nie mam z kim popisac za bardzo, moze na GG jakies fajne dziewczyny sa i sobie popisze tam moze xD

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się