Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość renata31

proszę o RADĘ !!!! HELP!!!

Polecane posty

Gość renata31

jestem mężatką od 10 lat... między mną a kolegą z pracy ostatnio coś iskrzy... piszemy do siebie bardzo erotyczne maile, a wczoraj się namietnie całowalismy... czy to jest zdrada??? nie wiem co mysleć?? on mnie strasznie pociąga i ja go też... mam udane życie seksualne z mężem i w zasadzie nie wiem dlaczego to ciągnę... on też jest żonaty także tutaj w grę wchodzi tylko i wyłącznie seks... proszę o odpowiedz czy to jest zdrada to co robimy do tej pory???

Gość hghghgghhg
tak to jest zdrada :O ja w ogole nie wiem,jak mozna o to pytać.... co bys pomyslała,gdyby to twój mąż sięz kimś poza Tobą całował??

Gość skoro tego nie chciał
renaty to zwyczajne sz....y biedny maż i biedna żona.tak to jest...z takimi ciągotkami człowiek sie rodzi i z tym umiera. udanego pożycia! tez tego seksualneho 🖐️

Gość ten post już
tu kiedyś był.

Gość renata31
nie mam usprawiedliwienia na swoje zachowanie... ale nie potrafię tego skończyć... podoba mi się to jak do siebie piszemy , co zrobimy jak się spotkamy... wiem, ze to jest nienormalne... myslę o nim non stop i wiem, ze on o mnie tez i chodzi tylko o seks , bo nie zamierzam rozwalać swojego zwiazku.... chcę tego on też ale powiedział, ze boi się tego ,ze nam sie spodoba i bedziemy chcieli jeszcze... do tej pory tępiłam takie kobiety i mężczyzn , które się tak zachwują jak ja , a sama tak robię... pomóżcie...!!