Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Alina123

Bardzo proszę o odpowiedź!

Polecane posty

Jestem w 27 tygodniu ciąży i od 3 tygodni w ogóle nie przytyłam. Czy to normalne? Lekarz mnie zbadał i powiedział, że wzrost ciąży jest prawidłowy. Ile przytyłyście w ciąży? Ja póki co 7 kg. Jeśli komuś się to pytanie wyda banalne to przepraszam. Panikara ze mnie...

Gość 28 26 25
Ja przez cala ciaze 10, wiec te 7 kg to jest wcale nie malo, a zreszta rozne kobitki tyja roznie.

Gość cięzar.owka
Spokojnie, tylko się cieszyć! ja w całej ciaży przytyłam 6 kilo a w tym tyg co ty jesteś to miałam moze kilo- dwa na plusie! naprawdę nie masz żadnego powodu do obaw ;-)

Dzięki! To mnie pospieszyłyście, bo się troszkę przestraszyłam, że waga przez prawie miesiąc stoi w miejscu. Nigdy bym nie przypuszczała, że będę się martwiła brakiem kg ;) Miłego dnia i jeszcze raz dziękuję za odpowiedź.

Gość tralalalalla
ja schudlam 2 kilogramy przez cala ciaze bo praktycznie nic nie moglam jesc. mialam cukrzyce i cholestaze i malo rzeczy sie pokrywalo w tych dwoch dietach. dziecko urodzilo sie z waga 2400 w 34 tc, ale zdrowe.

Gość tralalalalla a czy zażywałaś
dużo leków? Nie bałaś się, że to wpłynie na dziecko?

Gość gość
Nie przejmuj się :) Ja na początku ciąży schudłam 10 kg mimo że nie wymiotywałam A na końcu ciąży porównując wage początkową z końcową byłam minus 5 kg :) Ciąża była zdrowa i poród również przebiegł dobrze nawet powiem że bardzo dobrze :) Nie martw się Pozdrawiam :)