Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zlekkazaniepokojona

Ciąża? Miałyście takie objawy?

Polecane posty

Gość zlekkazaniepokojona

Ostatnią miesiączkę dostałam 14 lutego. Wcześniej przez kilka miesięcy (3-4 mies.) miałam zawsze tego samego dnia miesiąca- zawsze dostawalam dokładnie 15. A w tym mies.? Dzisiaj mamy 17 i nic... nie dostałam ani 14 ani tym bardziej 15. Dodam, że od ponad tyg. odczuwam nadwrażliwość piersi, czasami też trochę pobolewają. Zawsze przed okresem miałam obfity śluz (czasami gdy czułam, że coś ze mnie leci biegałam do toalety sprawdzić czy to czasem nie okres). A teraz nic... W dodatku wczoraj miałam mega chęć na sex. Nie wiem czy coś z tego co napisałam można uznać za objaw? Teraz jestem w pracy także dopiero wieczorem będę mogła zrobić test.

Gość efrgnm
spadaj

Gość rwet
trzabyło się nie pieprzyc to bys nie miała objawów

Gość ppppppppppppp
Jak zwykle trafiam na samych pomocnych ludzi ;)

Gość skoro tego nie chciał
test najlepiej rano i naczczo. bóle piersi to sa objawy a także czeste oddawanie moczu. o tym śluzu to nie wiem.google wpisz. ponadto typowe objawy, to żyłki na piersiach. metaliczny posmak bóle w podbrzuszu no i brak okresu :) mniejszy lub wiekszy apetyt. chudnięcie lub tycie wszystko masz w google.

Gość pitulinka
No, ale luty mial tylko 28 dni, wiec 3 dni ci odpadly....

Gość tak wszyscy jesteśmy ginami
i pomagamy nie ma co 🖐️

Gość xxxxxxx87
ja ostatni okres mialam 12 lutego i jestem w ciazy, dowiedzialam sie tydzien temu. Zrobilam 3 testy ciazowe i wszystkie mialy druga kreske bardzo blada. Nic mnie nie boli, nie mdli ale testy nie klamia, a poza tym juz tydzien spoznia mi sie @