Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość po copytam

Po co przesiadują tu wredne stare panny, ktore leja jad ??

Polecane posty

Gość po copytam

Np. ror i avila ?

Gość lycyna and
bo nie mają co robić to siedzą i marudzą

Gość buahahaha dobre
ror nie jest starą panną a avila ujawnia to co w rzeczywistości ma miejsce naprawdę więc ja nie wiem w czym problem ;) tak w ogóle nie tylko stare panny są wredne , te na ciążowym mają męża i dzieci a sączą po sobie jak z hydrantu :D

Gość lycyna and
najgorszy to chyba regres

Gość buahahaha dobre
napisz na ciążowym dlaczego tam siedzą same stare wredne panny :D

Gość autoreczka sreczka
ale ror jest zawsze niemila to wywnioskowalam ze jej chlopa brakuje, na ciązowym faktycznie tez jest chlew

Gość półka ale ty jesteś pała
ror ma faceta ale czy jest mężatką to nie wiem :P

Gość półka ale ty jesteś pała
buahahaha na ciążowych chlew jak nie wiem nawet świniaki i krowy lepiej się zachowują w prawdziwym chlewie :D

lycyna and najgorszy to chyba regres " ponieważ ? Chcesz o tym podyskutować?

Gość Ale zobacz zakladaja
regres kocham cie

Gość zaraz wam powiem cowam powiem
I po co piszesz takie bzdury ? Bo co ? Bo napisałam Ci, co myślę na prawdę, to już znaczy, że miłości nigdy nie zaznałam ?? W przeciwieństwie do Ciebie to właśnie doznałam. Ale widocznie inaczej postrzegamy miłość. Ty postrzegasz miłość przez męża, który Cię poniża i miesza z błotem, ok Twoja sprawa. Mnie nigdy mąż nie obraził, ani nie powiedział, że się mnie brzydzi. Nie wyobrażam sobie być z takim dupkiem, który zachowuje się, jakby nadal był nastolatkiem, zamiast stanąć na wysokości zadania i być ojcem i mężem. Nie wyobrażam sobie być z facetem, który mnie poniża i obraża. Jaki dziecko będzie miało przykład ? Ja dla dobra siebie i dziecka bym nigdy z takim facetem nie była. Jak by mój mąż się zachowywał, tak jak twój to bym mu dawno manatki za drzwi wystawiła, bo znam swoją wartość. Ja też męża kocham pomimo wszystko, bo ma wady, jak każdy, różne problemy mieliśmy, a małżeństwem jesteśmy dłużej, niż Wy jesteście razem. Ale mąż mnie nigdy nie obraził. Kochanie męża niezależnie od wszystkiego, to swoją droga... ale idac Twoim tokiem rozumowania, jakby cie mąż zbił na kwaśne jabłko, to tez bys go nie zostawila, bo przecież go "kochasz mimo wszystko" tak ? Wiesz co, miłość miłością, ale to nie usprawiedliwia wszystkiego, o miłość trzeba sie starac. Kompromisy w związku? Oczywiście masz rację, nigdzie też nie napisałam, że związek to same miody, więc nie wiem skąd to wywnioskowałaś. Tylko, że moim zdaniem związek ma prawo istnienia dopiero wtedy, kiedy się dwie osoby nawzajem kochają i szanują przede wszystkim. I jesteśmy z mężem ze sobą dlatego, że się kochamy, szanujemy i chcemy być ze sobą, a nie że musimy i nie, że dziecko... Ciekawa jestem, czy gdyby nie dziecko, bylibyście jeszcze razem ? A nick był tylko kodem ktory sie wpisuje przy dodawaniu komentarza. jeśli po tym tylko stwierdzilas, ze nie doświadczylam milosci i gowno wiem o malzenstwie, to ok... to tylko świadczy o Tobie. :) Zachowujesz się jak dziewczynka w piaskownicy, jak ktoś Ci pisze po twojej myśli to ok., ale jak ktoś skrytykuje i powie swoje zdanie, to tupiesz nóżką. Twój blog i Twoje myśli, ok, ale skoro wystawiasz to na widok publiczny to musisz się liczyć z tym że ktoś się do tego odniesie, bo tak to sama sobie przeczysz.Każdy ma prawo sie wypowiedzieć, nie tylko pochlebnie, więc się tak nie oburzaj. Mnie się to po prostu w głowie nie mieści i tyle. Tak naprawdę, to Ci współczuję, bo nie chciałabym tak żyć. Mimo wszystko, życzę Tobie (wam) szczęścia.

Gość ror i regres
to para :) wiem na pewno, widziałem jak to robili razem. any-who, bez takich egzemplarzy jak ror i regres życie byłoby uboższe; przynajmniej wiadomo, że sa takie indywidua na tym świecie i Bogu trzeba dziękowac, że nas omijają w prawdziwym życiu ;)

Gość to nie para
bo ror jest ze śląskiego a ona mieszka za granicą :D

Gość to nie para
ja pierdykam !!!! poprawka REGRES jest ze śląskiego a ona mieszka za granicą :D

;-))) haha - doczekalam sie wlasnego tematu- prostuje: jestem stara panna, ale jednoczesnie rozwodka i mezatka - ;-)) mieszkam za granica - wlasnej dzielnicy;-) i brakuje mi mezczyne - zebym byla "prawdziwa" kobieta;-)) - kota, dzieci, iw ogole gotowania, prasowania is przatanie;-))) \jakby byly jeszcze jakies pytania to zapraszam ;-)) alez zarobione panny mlode - to jzu nie wystarcza tematy op krzeslach i wstazkach, obgadywanie wszystkich dookola - ze az po mnie siegacie?:-))))

"[zgłoś do usunięcia] autoreczka sreczka ale ror jest zawsze niemila to wywnioskowalam ze jej chlopa brakuje," glebia twej dedukcji mnie powala;-)))))) a moze ror jest lesbijka alboaseksualna,hm?;-))) wtedy to nawet "chlop" nie pomoze - jestem niemila dla ...ciasnoty umyslu;-)))

"[zgłoś do usunięcia] ror i regres to para wiem na pewno, widziałem jak to robili razem" haha;-) niby forum o slubie a niedopieszconym zawsze seks (tak, jest takie slowo;-) na mysli;-)))) "any-who, bez takich egzemplarzy jak ror i regres życie byłoby uboższe; przynajmniej wiadomo, że sa takie indywidua na tym świecie i Bogu trzeba dziękowac, że nas omijają w prawdziwym życiu " ty moj Anyhu ;-)) zawsze zamkniete glowy boje sie takich troche bardziej otwartych;-))) it's not your fault babe;-) a reszte biore za komplement i klaniam sie nisko;)

Gość a to ciekawe
ale ror zabolało że wszystko do usunięcia zgłasza:D

Gość psdpa
nie usuwa tylko kopiuje całe wypowiedzi ja pierdziele ale strzały tu siedzą że nie pojmują że to zwykłe kopiowanie :O:O:O

Gość psdpa
kochają cię ror musisz to uszanować :D

Gość psdpa
ja to dopiero jestem mondra, w tym roku kończę studia kosmetyczne górnych partii twarzy:) Kocham cię ror!! To ja twój wierny piesek!!!!:):):)