Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myszkamycha21

ból w plecach i duszności...

Polecane posty

Gość od nikogo nie zależna
przecież ci mówię zrob sobie holtera i echo. Na ekg ci nic nie wyjdzie. A moze to zmierzac do zawalu.a lekarka nie siedzi w twojej skorze wiec nie wie. idz do innego ja ta taka nawiedzona

co do zawalu bywa on tez choroba ludzi mlodych(ale jednak nie 21 letnich raczej..) no i fakt...czasami daje zuoelnie inne objawy niz te ktore znamy wszyscy...(bol za mostkiem,palenie w katce piersiowe i dretwienie czy bol lewej reki)

Gość myszkamycha21
to chyba dobry pomysł, tylko chyba wiesz że teraz na kardiologa to trzeba czekać pół roku, zanim przyjmie..

mycha pomysl o zmianie lekarza.. no tak na kardiologa czeka sie dlugo...chyba ze zgloszis sie na ostry dyzur do szpitala..a w razie pogorszenai sie Twojich objawow wezwiesz pogotowie..

Gość myszkamycha21
najbliższe terminy są na czerwiec- lipiec. wiem bo moja mama chciała się zarejestrować... zacznę od rodzinnego , a potem zobaczymy co dalej

Gość same medyczki
Ratowniczka mnie leczono na kręgosłup, a nie w kierunku serca choc miałam typowe objawy zawału i chodziłam prywatnie do lekarzy!!! sama podpowiadałam czy to nie od serca, bo mój tata zszedl na zawał. Konowały cholerne, jakbym w pore trafiła na oddział to dziś bym miała zdrowe serce, bo objawy już miałm m-c wcześniej!

Gość same medyczki
teraz też nie mam żadnych leków tylko acard i połówka leku na ciśnienie chć mam niskie, no i lek na cholesterol.

ja tydzien temu też miałam ból przy oddychaniu i ból pleców i jeszcze przy tym trzepotanie serca a okazało sie że mnie zawiało a serce mnie trzepało poniewaz któryś krąg mi wyskoczył i uciskał na jakiś nerw od serca ale masaże pomogły

same medyczki...wspolczuje Ci.. eehh nie powinno tak byc..niestety nie brakuje lekarzy ktrorych nawet nie powinno sie nimi nazywac:( ciagle sie slyszy o tym ze jakis pacjent ucierpial bo diagnoza byla mylna..lekarze sie upierali ze to cos innego albo ze wszystko ok mimo ze pacjent bardzo zle sie czul:( mam nadzieje ze teraz juz jest ok z Twoim zdrowkiem...

Gość od nikogo nie zależna
myszkamycha- idz prywatnie rodzinny ci powie tak jak mi , że mi nic nie jest. A ja w pewnym momencie już się zaczynałam dusić, dlatego stwierdziłam ze wolę wydać kasę i życ niż w młodym wieku się przekręcić.

Gość same medyczki
Ratowniczka niestety po poł roku miałam jeszcze gorsze przeprawy, ale nie będe sie rozpisywać. W każdym bądź razie już myślałam, że to koniec. Miałam drugi raz koronarografie. A teraz ? czasem pobolewa mnie w piersiach, ale wmawiam sobie, że to od kręgosłupa(też mam chory)

:( wiesz..no za postawienie zlej diagnozy mozna skierowac sprawe do odpowiednich instytucji i uzyskad odszkodowanie za uszczerbki na zdrowiu.... z calego serca zycze Ci zeby juz bylo wszystko ok ze zdrowkiem.

Gość ula545
Prosty ale mocny jest inhalator Sanity Simple. Kompresor w miarę cichy, nie emituje większych drgań co jest ważne jak najmłodszy syn korzysta. On się od zawsze bał takiego buczenia, także dla niego ten aparat jest jak znalazł. W zestawie są filtry, maseczki dla dzieci i dorosłych, torba, także nie trzeba osobno akcesoriów dokupować.

Gość Maciek

Ja chodzę na terapię manualną na Słomczyńskiego i przy każdym schorzeniu wygląda to inaczej.  Terapeuta dobiera odpowiednią metodę do nas, dlatego ważne jest, żeby trafić w dobre ręce. Ja w Krakowie chodzę tam od lat jak tylko mam jakaś kontuzję czy problem i wszystkim polecam zawsze jak mają problem. rehabilitacje.org tam można znaleźć godziny pracy i takie tam.