Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hjklio,p

Od kilku dni boli mnie glowa :( poza tym mam tak jakby

Polecane posty

Gość hjklio,p

wrazenie pieczenia w przelyku i na skorze :( czy ktos mial / ma podobnie, co to moze byc? i jak sie czujecie?

samo palenie w przelyku jest czesto objawem zgagi...jednak jezeli odczuwasz palenie na skorze( na calym ciele???)moze byc to zwiastunem alergii. bole glowy maja bardzo rozne podloze-od zmeczenia,po nerwice i ciezsze schorzenia. polaczenie tych objawow mzoe byc sygnalem nerwicy ale tez czegos zupelnie innego,powazniejszego bardziej lub mniej. pewnie za chwile znow bedzie na mnie nagonka ze dalam rade w stylu: udaj sie mimo wszystko do lekarza(no bo co to za porada ,prawda???) ale jak napisalam na poprzenim temacie: bez zobaczenia pacjeta,bez pewnych badan itd..mozemy sobie gdybac do woli:)

Gość hjklio,p
Wydawalo mi sie ze w powietrzu cos jakby jest, cos ciezkiego. Zgaga? No w sumie mam czasem problemy z zoladkiem

Gość mówie ci to pył radioaktywny
juz sie zbliża !:)

Gość a do lekarza
masz 100000000 km,niewiem czemu wszyscy ludzie w polsce chca sie leczyc samemu i czemu wszyscy chca byc lekarzami. Cos ci dolega dłuzej jak 2 dni to jedziesz do lekarza on zadecyduje i powie ci co to jest.Robi sie badania,przeprowadza sie wywiad z pacjentem i wystawia sie diagnoze.Proste:-)

Gość hjklio,p
Jak wyjde z pracy lekarz juz nie przyjmuje

Gość tratatatatata
ratowniczka, a ty jestes lekarzem? bo widze juz nie pierwszy raz twoje wywody jakbys pozjadala wszystkie rozumy i doradzala z perspektywy kogos kto skonczyl medycyne, a z tego co wiem ratownik to zaden lekarz

Gość yabadabadu
Kurcze, nie ciekawie wyglądają te twoje objawy:( MOże to jest jakaś alergia? Na twoim miejscu jak najszybciej udałabym się do lekarza, nie ma żartów. Moja kuzynkę kiedyś przez pare dni lekko szczypała skóra na rekach i twarzy a potem nagle zaczęła się w pracy dusić- dobrze,że szpital był niedaleko

Gość a do lekarza
aha no to rzeczywiscie problem. skoro pracujesz to masz urlpo,trudno ci wziasc jeden dzień i isc do lekarza?jesli tak to twój problem:-)

Gość hjklio,p
Nie mam urlopu, pracuje na umowe zlecenie, w tej firmie sie urlopow nie bierze

Gość a do lekarza
Wow kurcze to co to za firma???czyli jak bedziesz umierac to tez w pracy,a jak bedziesz miała złamane nogi i 40 stp.goraczki to tez do pracy. Nie rozsmieszaj mnie,niechcesz isc do lekarza to nie idz. To sie porostu zwolnij na 2 godz.wtedy jak bedziesz miec umówiona wizyte i tyle.Proste:-)

tratatatatata i masz w zwiazku z tym jakis problem?? po 1 czy napisalam cos co ewidentnie jest jakies sprzeczne ze standardami ?? czy polecalam komus jakies leki??? napisalam co uwazam,nigdy nie mowilam ze tak jest na pewno,wrecz przeciwnie-odsylalam do lekarza,bo sama nim nie jestem ,a i lekarza nie postawi diagnozy przez internet. pracuje jako ratownik,skonczylam akademie medyczna wiec czemu mam sie nie wypowoedziec??to jakbys ganila kosmetyczke za to ze doradza i wypowiada sie na tematy zwiazane z uroda..smieszne to,nie sadzisz??

chociaz widze ze tu bardziej ceni sie opinie osob nie majacych z medycyna nic wspolnego ,ktore pisza: no i co to za rada,ratowniczko,zeby autrka szla do lekarza,nie po to tu przyszla.. no tak,lepiej siedziec i gdybac co komu moze dolegac,kij z tym ze ktos ma dusznosci i zamiast z tym pojsc gdzies i to szybko to taka osoba siedzi przed kompem i czyta: masz zapl tchawicy,ktos tam tak mial i to pewnie zawal..itd. Daje to cos??no i naeet jesli ma ten zawal..to co pomoze tu nasza opinia?? pomoga..ale w szpitalu ub na pogptowiu.

Gość hjklio,p
Posluchaj, ja mam rodzine, jestem osoba ktora utrzymuje dwie inne i moze w Twojej firmie mozna tak sobie wyjsc i pojsc do lekarza albo sie zwolnic i zalatwic swoje sprawy, a tu nie mozna. Jak 2 miesiace temu jechalam po mame do szpitala, bo ktos musial przyjechac, to prawie mnie zwolnili, wiec prosze bez glupich rad typu "wyjdz wczesniej i idz do lekarza", bo to jakbys komus kto nie ma kasy na jedzenie powiedziala: "a czemu nie usmazysz sobie krewetek, sa smaczne" Ja sie po prostu pytam czy ktos moze wie co to

paskudne zasady macie w tej firmie:(..zeby czlowie nie mogl pojsc do lekarza... masz racje przychodnie moga byc juz zamkniete..ale na izbe przyjec mozna isc w kazdej chwili...moze tam sprobuj?????

Gość hjklio,p
Ok, dziekuje. Nastraszyliscie mnie to alergia :( mIGRENY MAM OD ZAWSZE, ale teraz to jets apogeum, a przez te pieczenie juz mam schizy ze sie radioaktywny pyl na mnie osadza. Moze to jakies podloze nerwowe. Albo czyms podraznilam gardlo ale nie wiem czym...