Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pola Ala 1990

Ja normalna dziewczyna, on brudas, anarchista.

Polecane posty

Gość Pola Ala 1990

Mam problem! Zakochałam się w fajnym chłopaku, ale On jest brudasem, to znaczy sam na siebie tak mówi, bo jest anarchistą noszącym arafatkę. Wszystko byłoby ok, mi nie przeszkadza to, że on słucha ostrej muzy, nosi zakazane przez prawo koszulki zeStalinem i Che Gevaurom, tylko on jest strasznie agresywny tak jak jego koledzy z grupy. Moi rodzice zabraniają mi spotykania sie z Nim, bo mówią, że to bandyta. A ja Go kocham. Co robić?

Gość Umoralniacz
I dobrze, że Twoja rodzina nie akceptuje takiego menela! Ci gówniarze w arafatkach to ćpuny i zboczeńcy! Tylko do bicia się mają i siorpią kasę z ludzi, żeby mieć za co ćpać, a sami do roboty się nie wezmą! Tak jak te bandy debili z przystanku woodstock! Przecież to sami idioci, oni mają pusto w głowie! Zmarnujesz sobie życie z tym menelem!

Gość Pablo28!
Umoralniacz ma rację! Brudasy to świnie i skurwysyny!!! Sam kiedyś zostałem napadnięty na dworcu pzez takich dwóch woodstockowych śmierdzieli w arafatkach! Chcieli mi ukraść telefon, ale na szczęście się obroniłem i uciekłem! Nos jednak miałem złamany, a krew ciekła mi do ziemi! Najgorsze jest to, że ludzie na to patrzeli i nikt nie zainterwenjował, nikt mi nie pomógł! Tych meneli z woodstocku powinno się rozstrzelać! Oni czują się bezkarni!

Gość Do Pola Ala 1990
Brudasy nie są fajni! To pustogłowi psychole i idioci!