Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Armelle

zadanie z francuskiego, pilne!

Polecane posty

Gość Armelle

Jeśli ktoś bylby chętny pomóc mi w moim zadaniu to bardzo proszę o szybką pomoc. Potrzebuje przetłumaczyć ten tekst na język francuski a niestety u mnie ze znajomością tego języka kiepsko... każdego roku, w czerwcu, w Krakowie, przy ulicy Jagiellońskiej odbywa się całonocny seans bajek Disneya. Ta impreza co roku przyciąga tysiące fanów bajek. Cały tłum przybyłych zbiera się na wielkim placu przed telebimem. Seans rozpoczyna się o godzinie 19 i trwa aż do rana. Każdego roku wyświetlane są inne bajki. Na miejscu każdy dostaje ciepły poczęstunek. Na seans przybywają dzieci jak i ich rodzice jak również osoby w podeszłym wieku. O północy odbywa się pokaz fajerwerków. Tydzień przed seansem całe miasto i okolice ozdobione jest plakatami. Kiedy nadchodzi dzień imprezy w mieście jest pełno ludzi przebranych za postaci z bajek rozdających balony i słodycze. Z góry dziękuje za pomoc

Gość jelenia szukasz
? Za takie tłumaczenia się płaci.

Gość Armelle
nie szukam jelenia tylko osoby chętnej do pomocy. Jak widać nie jesteś chętny więc dziękuje bardzo za odpowiedź.

Gość buer
ja ci nie pomoge chociaz znam francuski .. Pomagałem jak chodziłem do szkoły . Teraz jestem dorosły i za takie cos biore kase .

Gość to jest C
chyba jestes naiwna jesli wierzysz ze ktos ci to przetłumaczy .. Francuski jest bardzo trudnym jezykiem i poznanie go nie przychodzi ludziom tak łatwo jak angielski .. W czasie gdy nauczysz sie francuskiego mozesz poznac 2 proste jezyki jak angielski i hiszpański .. Zadajac wiec takie pytanie nie doceniasz pracy ludzi , ktorzy musiesli studiowac francuski dziesiątki lat ..