Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Navoika

Przepowiednia Wangi

Polecane posty

Co o tym myślicie? Wiele z jej przepowiedni się sprawdziło. 2011 - W wyniku opadu radioaktywnego północna półkula Ziemi będzie niemal pozbawiona fauny i flory. Następnie wrogowie zaczną chemiczną wojnę przeciwko pozostającym przy życiu Europejczykom.

Jakimś cudem w Polsce nie jest w ogóle znana. Levvatyv -> jak nie jesteś zainteresowany/a to nie czytaj i nie komentuj

Gość drdr
navoika-ciemnogrod? MOZE NA STOSIE BEDZIEMY PALENI?

Gość też tak myślę, że
opady radioaktywne, użyciu w późniejszym okresie broni masowego rażenia i to nie tylko chemicznej, biologicznej, czy atomowej, bedzie dużym problemem. Kto wie, czy to co dzieje się w rejonie Indonezja-Japonia, nie jest stkutkiem stosowania broni poprzez system HAARP, który ma już parę krajów np. Rosjanie, którzy nie biorą się za coś co nie ma zastosowania militarnego. W zatoce meksykańskiej, niektóre huragany nawet specjaliści określili jako nienaturalne i zapewne będące skutkiem użycia takiej broni, skądinąd znanej od lat siedemdziesiątych, a opracowanej w Związku Radzieckim. Czas na kataklizmy moi drodzy! Wanga przepowiedziała wybuch III wojny światowej!

Gość co za optymizm
:p

A te przepowiednie sprawdziły się: m.in. -śmierć Stalina -dojście do władzy Hitlera i początek drugiej wojny światowej -pojawienie się na scenie politycznej Michaiła Gorbaczowa i jego istotny -wpływ na zapewnienie pokoju na świecie (1988 r.) -rozpad ZSRR -Praska Wiosna w 1968 roku

Gość drdr
WANGA PRZEPOWIEDZIALA?:):):):):):):):):):):):):):):):):

Gość wróg u bram
nie siejcie paniki :classic_cool:

Ja nie sieję paniki :-) Dopiero niedawno dowiedziałam się o niej. Po prostu zafascynowała mnie jej historia

Gość drdr
MAMA PRZEPOWIADALA JAK NIE SKONCZE SZKOLY BEDE NIKIM-NIE SKONCZYLEM JESTEM KIMS:)

Gość wróg u bram
przepowiem wam przyszłośc: wy wszyscy kiedyś umrzecie! technologia pójdzie do przodu a medycyna podobnie jak wasza głupota nie będzie znac gracic! :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: