Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamany ojciec

Moja 18 stoletnia corka uderzyla mnie

Polecane posty

Gość Załamany ojciec
To nie tak ze sie boje jej,ja wiem ze ona narobi smrodu mi jak ja dotkne fizycznie.Trzymalem ja krotko,ale zona powiedziala kiedy ze jestem terrorsyta,i popuszczla jej pod moja nieobecnosc,jak bylem w pracy.Nie chodzi o to ze ma sie bac,chodzi o to ze ma miec szacunek.Niestety odkad zwiazala sie z pewnym towarzystwem,zmienily jej sie priorytety.Przeciez nie bede w domu trzymal na smyczy,bo niby jak?Do szkoly zawozic,przywozc?To nie realne.Sila do szkoly,do psychologa nie zaprowadze.Dzis powiedzialem ze ma zostawic jedzenie,bo nie pracuje i nie uczy sie,i niech ja towarzystwo utrzymuje.Zaczela sie awantura,potem druga jak zwrocilem uwage ze sie sprzata za soba po sniadaniu.

No to nie wiem Mi w każdym razie się takie zachowanie w głowie nie mieści, dostałabym w pysk i tyle i mogłabym iść na policję i co z tego skoro od tego momentu nie miałabym rodziców i musiała zacząć żyć na własny rachunek ? Nie dałabym sobie rady i doskonale o tym wiem.

Gość Załamany ojciec
Ona wlasnie cwaniakuje,ze sobie da rady.Wygodnie jej jest,bo matka wypierze,poda jedzenie pod nos,lodowka pelna,w domu cieplo,tv jest,net jest.Mysli ze jak sie wyprowadzi,to znajdzie od razu prace,i bedzie zyla z tymi zulami,co mieszkaja w 20 na kupie w jednym mieszkniu,skladajac sie na czynsz.

Gość atman
a to nawet ciekawe co pisze niedziela, zrob tak niech robi wypad, ale zapowiedz ze powrotu nie ma!

Gość Załamany ojciec
Jak ja wyrzuce,to wiem ze zona p nocach bedzie plakac,i zamartwiac sie.Jak ja ja nie przyjme,pewnie pojdzie do mojej matki

Gość ale swiat
BOSHE :O do czego to dochodzi zeby dzieci walily w pysk rodzicow??? Nawet przez mysl mi nigdy nie przeszlo zeby podniesc na ojca albo matke reke! zero szacunku.

Gość atman
moja corunia tez mi raz powiedziala, ze sie wyprowadza(16lat) i powiedziałem prosze bardzo droga wolna! tylko przed wyjsciem postawilem warunki ze nie ma powrotu a na jedzenie bedzie sama kombinowac, placic rachunki mieszkanie a bez szkoly pracy nie znajdzie i kazdy bedzie mial ja za zero itp itp. Powiedzialem ze niech to jeszcze przemysli.----Zostala i przeprosila!

Gość Załamany ojciec
Niestey sami dorosli jestesmy sobie winni tego,stworzylismy prawa dziecka,prawo jest bezradne wobec maloletnich zwyrodnialcow.Sami sobie takich praw nie ustalili,kiedys w szkole dostawalo sie od nauczyciela,i wszystko bylo w porzadku,kazdy znal swoje miejsce w szyku.Teraz nic nie mozna powiedziec,bo prawa dziecka i niebieskie linie.SZOK.Jak dziecko rozwala nos ojcu,tak jak ona mnie dzis i krew mnie zalala,to wszystko jest w porzadku.

Gość kokokko
nie czytalam calego. Mysle ze trzeba dojsc do sedna sprawy, cos sie musialo stac, ze corka zachowuje sie tak a nie inaczej.... Zastanow sie, porozmawiaj z nia szczerze... Moze ona ma jakies problemy z ktorymi sobie nie radzi?

przeczytałam cały wątek i wydaje mi się, że: - dziewczyna ma jakiś problem, a nie czuje się emocjonalnie mocno związana z wami, rodzicami, na tyle, aby szukać w was oparcia - brak konsekwencji w zachowaniu z waszej strony. najpierw usiądź z żoną i porozmawiaj o całej sytuacji. oboje musicie być spójni, nie może być tak, że tatuś wygoni z domu a mamusia przytuli. najpierw musicie popracować nad sobą, inaczej córka dalej będzie miała was za nic - awanturami niczego nie wskóracie. im więcej zakazów tym bardziej młoda będzie się buntowała, zamiast tego lepiej być otwartym wobec niej i zmienić ton rozmowy. może zamiast pokazywania konsekwencji bez przerwy zacznijcie pytać co takiego w jej życiu się dzieje, że tak postępuje - może zanim wygonisz córkę do psychologa szkolnego, sam się do niego zgłosisz? czasami warto, by móc spojrzeć na sprawę z nieco odmiennej perspektywy - jeśli nic nie pomoże, odpuśćcie sobie. postawcie jednak warunek "jesli nie przystąpisz do matury, przestajemy Cię utrzymywać". w końcu to jej życie, to ona poniesie ewentualne kosnekwencje tego. czasami na siłę nie warto się ścierać mimo wszystko obstawiam, że problem tkwi przede wszystkim w braku umiejętności komunikowania się w rodzinie.

Gość Załamany ojciec
Żona moja zawsze z nia rozmawiala na wszystkie tematy,nigdy nie bylo tajemnic miedzy nimi.Wiec jakas nic porozumienia miedzy nimi jest.Ja zawsze bylem zly poniewaz kary sie sypaly tylko z mojej strony,ja zabieralem net,kom,tv.Gdy ja wychodzilem do pracy,albo moja zona,albo moja matka pozwalaly na wszystko,za moimi plecami.Wiedzialem o tym,i rozmawialem z nimi,ze w przyszlosci nic z tego dobrego nie bedzie.Od paru lat odpuscilem,aby pokazac zonie do czego doprowadzi beztresowe wychowanie.Dzis sa tego efekty.Zabrala walizki i wyprowadzila sie,na moje zdanie ze albo zostaje i zyje zgodnie tak jak sie nalezy,tzn uczy sie i dazy do czegos,albo wyprowadza sie,i nikt jej reki nie poda,i nie ma powrotu.Uslyszalem zebym sie z nia nie kontaktowal i wydupcal.

Gość Załamany ojciec
do psychologa nie chcialem jej posylac samej,tylko chcialem abysmy szli wszyscy razem.

Gość buaaahahaha
córka rozwaliła ci nos a ty żalisz się na babskim forum....nie no powinna ci jeszcze zęby wybić albo to prowokacja albo świat na głowie staje

Gość Załamany ojciec
Nie zale sie idioto/ko,tylko chcialem zapytac o rady kobiety,niby mam isc na meskie forum?

Gość Asia Mira królik
Moja udeżyła mnie w nos.

Gość Asia Mira królik
J jestem w szpitalu.

Gość simian raticus - psychiatra
Osiemnaście lat ma to już chce dominować w domu! jest gotowa do rozrodu już Twoja córeczka!