Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KILINGKKRR

cZY TO JEST PRZECIETNY BIUST U KOBIETY ?TAK WYGLADAJA WASZE PIERSI??

Polecane posty

Gość W takim razie ja nie mam piers
:D

Perwersja -> D? ja bym powiedział że B. choć ja bardziej zwracam uwagę na pupę i nogi ;)

Bo się nie znasz na dobieraniu biustonoszy :) Ja mam mniejszy i noszę miseczkę C :)

Gość tratatatatata
perwersja, albo masz cos z oczami albo nosisz za duze biustonosze cycki na zdjeciu sa rozmiaru B - max sama nosze B czasem C i mam znacznie wiekszy biust niz ten ze zdjecia miseczka D ???? hahaha

Nie będę się z Tobą kłócić, ale na 99% masz źle dobrany biustonosz :) Jaki masz obwód pod biustem i w biuście? :)

Gość tratatatatata
w biuscie mam kolo 98 pod biustem miedzy 75-80

Koło to za mało. Przyjmując, że pod biustem masz 75 a w biuście 98 powinnać wg elektronicznego bra fittera nosić rozmiar 65J. Ja proponuję zacząć przymiarki od 70F :) Zmierz się dokładnie w domu, poczytaj co jest napisane w linku poniżej i wybierz się na zakupy :) http://www.atlastravel.nazwa.pl/mariska/ Masz tam też kalkulator rozmiaru. Podany przez niego rozmiar przyjmij jako wstęp do przymiarek :)

Gość tratatatatata
widzialam juz rozne kalkulatory i tabelki, ale w praktyce glownie C na mnie pasuja, juz nawet kolejny - D to po prostu odstajaca od biustu micha - mam sobie to wypychac? dlatego w dupie mam te przeliczniki, ktore nie przekladaja sie na rzeczywistosc

Gość te cycki.....,
Ta babka miala pare lat temu wielkie piersi, ale juz sie troche postarzala i schudla. Tak wygladaja piersi kobiety w srednim wieku, ktore kiedys byly wieksze i jedrne. Teraz juz troche oklaply ale przynajmniej zachowaly ladny ksztalt. I nie ma czegos takiego jak rozmiar piersi B.

Gość Karolineeeeeeeee999
łoooo myslalam ze mam mały a tu przy tym na zdjeciu moj jest olbrzymi:)

Gość tratatatatata
to zalezy od rodzaju biustonosza i od sklepu, czesto biore do mierzenia dwie wersje C75 i C80 - w zaleznosci ktory lepiej lerzy - ten biore, ale raczej 75 wybieram bo nie lubie jak mi stanik odstaje i "lata" wole jak dobrze wszystko trzyma

Gość tratatatatata
w morde - lezy nie "lerzy" z rozpedu gafa :)

Jeżeli Twój realny obwód pod biustem wynosi dajmy na to 78 to powinnać nosić stanik o rozmiarze pod biustem prawie 10cm mniejszym, wówczas automatycznie i większą miseczką, która wtedy nie będzie Ci odstawać. Ale zrobisz jak zechcesz, ja nie piszę tego ze złośliwości tylko chcę poradzić. 🖐️

Gość tratatatatata
no spoko, dzieki, ale ja probowalam wieksze i w ten sposob, ale to kiepsko wyglada - pod biustem wcina mi sie wszystko w cialo na na biuscie miseczki odstaja albo wygladam jak 10latka ktora przymierzyla stanik mamy

Gość KILINGKKRR
ALE TO NIE ZDJECIE TYLKO FILM !! MUSICIE GO WLACZYC TAM GDZIE STRZALKA \ALE TA BABKA MA WIELKIE PIERSI I WIDAC TO NA FILMIKU CALYM..