Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Girlfriend;)

Spodnie boyfriend??

Polecane posty

Gość Girlfriend;)

Witam, proszę napiszcie, czy takie jeansy (niby męskie, ale w małym rozmiarze) może nosić kobieta, jako tzw boyfriendy? Typowe spodnie z tą nazwą na metce są bardzo drogie, więc może to byłoby dobre rozwiązanie?

Gość mozesz nosić, spokojnie
pasek do tego i juz gotowe.

Gość te spodnie z allegro są
Ok, zwłaszcza jak podwiniesz nogawki.

Gość Girlfriend;)
No właśnie dlatego też zwróciły moją uwagę, chyba będzie pasować do butów w kolorze camel itd. A czy coś zdradza, ze to są męskie spodnie?

teoretycznie tak, ale z drugiej strony obawialabym sie ze bedą źle leżały - szwy, krójk, szycie... najlepiej by bylo gdybys poszla do sklepu i zmierzyla przypadkowo kilka par męskich jeansów, wtedy będziesz miec jasny pogląd jak sa szyte.

Gość Girlfriend;)
ok, dzięki za odpowiedź. Pochodzę trochę po sklepach i zobaczę jaka różnica w tych spodniach;)

Początkowo nie rozumiałam o co chodzi:) Dopiero po poście szał ciałł:) Sama idea boyfriendów powstała z noszenia dżinsów chłopaków:) Jednak w takiej wersji naprawdę musza być specyficzne. Ważne by dżins był miękki wtedy dobrze się ułoży te z linka wydają mi się zbyt sztywne. trochę się spóźniłaś bo naprawdę duży wybór boyriendów był w poprzednich kolekcjach. Podczas wyprzedaży można było coś upolować w niewielkiej cenie gdyż polki nie przekonały się do tego fasonu i w dużej ilości zalegały w sklepach. Cena jest różna zależnie od marki gdy wejdziesz do h&m będą kosztować 150zł w lee 400zł. (mam na myśli damskie spodnie) Co do zakupu męskich na allegro to chyba bez sensu gdyż w tej samej senie dostaniesz damskie w tym fasonie. A nie mierząc prędzej trafisz z fasonem damskich. Ja bym zwinęła spodnie brata lub chłopaka w których już nie chodzi bądź wybrała się do ciucholandu. Wtedy miało by to sens.

Gość Girlfriend;)
Dzięki za wypowiedź;) no własnie moi "faceci" mają po 2 metry wysokości:) Więc nie bardzo mogę sobie ich spodnie pożyczyć. W ciucholandach nie trafiłam jeszcze na fajne jeansy, jedynie dla dziecka umiem coś złowić. No na nowe lee też nie liczę, dlatego pomyślałam o allegro, a te z linka właśnie przez materiał zwróciły moją uwage, że są takie nietypowe. Nie zależy mi juz nawet na spodniach z najnowszych kolekcji, po prostu, lubie luźne spodnie, w których nie odstaje tyłek, nie zawsze ma się ochotę kusić obcisłymi biodrówkami:) Hmm, w weekend wybieram się na jakiś wypad do CH to może coś upoluję;)

Gość Taliss
Hej. ; ) trochę się spóźniłam, ale odpowiem. Dzisiaj byłam w lumpeksie i kupiłam świetne Levisy za dokładnie 3 zł. Są z szafy faceta, mają rozmiar 28, ale mi się strasznie podobają. Warto czasami zajrzeć do second-handu.

Ja myślę, że takie buty pasują właśnie do spodni boyfriend albo do chinosów. Jak będziesz chciała trochę nadać luzu sukience albo spódnicy, to też będą pasowały.

Gość sfsf
Ralph Lauren sklep www jest miejscem, w którym z powodzeniem znaleźć można odzież dla każdego. Są to ubrania najwyższej jakości, znane i doceniane na całym świecie. http://elegan.pl/pl/c/Ralph-Lauren/32