Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dcvdfvdfsv

Problem z płodnością??

Polecane posty

Gość dcvdfvdfsv

Dziewczyny, jestem załamana... na przedostatniej wizycie u ginekologa powiedział mi, że istnieje możliwość, że nie bede mogła mieć dzieci. Miałam robione badania, i ostatnio podczas wizyty pani doktor powiedziała mi, że mogę mieć problemy z zajściem w ciążę, i że powinnam jak najszybciej zdecydować się na pierwsze dziecko.. Jestem załamana, ponieważ mam doopiero 21 lat. Mam wprawdzie cudownego chłopaka z którym jestem 3 lata, ale mieliśmy inne plany. Ślub miał być za dwa lata, jak skończę studia, a dziecko dopiero po ślubie.. Byłam bardzo przejęta tym, co mi powiedziala, i nie pamiętam co mi mówiła już pozniej. dlaczego tak jest? ... że po urodzeniu pierwszego dziecka wszystko powinno się unormować. Miał ktoś może podobny problem, albo wie coś więcej na ten temat?? Jeśli tak, to proszę napiszcie. Bo nasteppna wizyta dopiero za miesiąc

Gość malina299
dcvdfvdfsv nie możesz się załamywać!!! jakie badania miałaś robione że Pani doktor postawiła taką diagnozę? Ja na twoim miejscu poszłabym na konsultacje do innego ginekologa

Gość dcvdfvdfsv
Jakieś wymazy i USG

Myślę, że lekarz wie, co mówi... Musisz pogadać ze swoim chłopakiem. I musicie oboje podjąć poważną decyzje. Na pewno trzeba bedzie zrobić jakieś dokładniejsze badania.