Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zranionaaa00000

zostane sama.. :((

Polecane posty

Gość zranionaaa00000

tych tamtow jest milion.. glownie pytam osoby zranione.. jak zyc po rozstaniu, skoro kogos sie strasznie kocha.. byl dla mnie tym jedynym i na zawsze zostanie ;(( wiem ze nie pokocham nikogo innego ................. po 5 latach znjaomosci..2 latach związku.. odejsc bez slowa? nie odzywa sie juz 1.5 tygodnia.. ja wariuje ;((

Widocznie nie był Ciebie wart, znajdziesz kogoś kto zasługuje na twoją miłość:) Głowa do góry, czas leczy rany:)

Gość zranionaaa00000
no wlasnie nie leczy :(( kiedys tez zerwalismy, probowlam sobie ulozyc zycie na nowo, nikogo nie potrafilam pokochac na nowo ;(((

Na jednym facecie świat się nie kończy, a pozatym po co być Ci w zwiazku z kimś kto Cie nie kocha?

Spotkaj się z przyjaciółką, wyjdź gdzieś, rozerwij się, będzie dobrze:) Użalanie nad sobą nie ma sensu, a pozatym nie ma ludzi nie zastąpionych;)

Gość walencja87
Wiem ,że trudno Ci w to uwierzyć ale pokochasz kiedyś kogoś innego...Mnie chłopak zostawił 6 lat temu...kochalam go cale bite 5 lat i myslalam tak jak ty a tu nagle znalaz sie ten prawdziwy jedyny :)

Nie odzywa się półtora tyg? Kobieto, Ty z pół roku będziesz się męczyć, cudów nie ma

Gość coes2
wiem co czujesz :( mój były nie odzywa sie juz 2 dzien pomimo ze nie jestesmy razem tylko za stopie przyjacielskiej ale i tak mnie to boli i tesknie :(