Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie ce ce niiieie

Odchodzę z tego forum ,uzaleznilam sie od waszych głupot ! PAPA

Polecane posty

Gość nie ce ce niiieie
ja tez zamisat szukac pracy - rob tak jak ja !! tez sobie powtarzalam to codziennie od jutra nie wchodze a robie to non stop !!! siedze wieczorem ogladam film wlaczam w telefonie opere i znow tą jebaną kafeterie 😠 i czytam moje prowokacje i wypowiedzi w durnych tematach durnych ludzi

taa.taa pocieszaj się ktoś wyżej bardzo dobrze napisał "z kaffe się nie odchodzi " i tak wrócisz........:D

Imo -czemu "kretynko"? Całkiem rozsądnie pisze.

Gość nie ce ce niiieie
IMO13699 - zrzucialm juz 10 kg jestem szczupla

Gość nie ce ce niiieie
odchodzi sie. musze tylko znalezc prace , kogos poznac, i bede z ta osoba spedzala czas :) bede miala w dupie wasze glupie tematy glupi ludzie ( nie wszyscy) ale 90% uzytkownikow to debile

Gość IMO13699
Bo chadza na forum Diety, tam znajduje się dziewiąty krąg czeluści kafeteryjnego debilizmu.

Gość pluuum
taa.taa pocieszaj się ktoś wyżej bardzo dobrze napisał "z kaffe się nie odchodzi to ja , choć ktoś był szybszy :)

to wieczorami tylko "lukniesz" na chwile i zostaniesz na dłużej :D zobacz, ja właśnie jestem w pracy :)

Gość nie ce ce niiieie
IMO13699 - jestes z jednym najwiekszych chamow i kretynow na tym forum pierdole niech mnie banują , tym lepiej nie mam zamairu tu wchodzic to ostatni dzien ,a raczej ostatnie godziny pobytu tutaj staczacie ludzi na dno !! 9 na 10 osob nie uwierzy w prowokacjie ale ta 1 osoba wezmie to do siebie i co sobie pomysli ? - Ze warto byc dziwką , bo dostanie 5 tys miesiecznie i ciuchy D&G - warto sie puszczać ,zeby potem w malzenstwie nie zalowac - jak juz bedzie miala meza ,to trzeba go rzucic kiedy pojawią mu sie zakola - romanse w pracy to nic zlego - kobieta bez cycków ''C,D'' nie powinna w ogole zyc - jesli ma stope wieksza niz 39 powinna sie pochlastac albo je jakos zmniejszyc bo jestem kosmitką - prawiczek to ciota - ruchacze są zli - brzydki musi miec kase - przystojni to zboczency i wykorzystują mlode dziewice i tak dalej patologia !!!!

Gość CZY WSZYSCY Z TEGO TOPIKU
przegramy zycie:D:D:D:D:D:D--interesujace :D

Gość IMO13699
Nawet raz temat założyłem - coś w stylu odchudzajcie sie zdrowo nie podążając ślepo za komercyjnymi wymysłami - odzew był znikomy.

Chyba za bardzo sobie bierzesz do serca to wszystko.

Gość boczek arnold
Nie oszukuj się, żaden człowiek w realu nie zaspokoi w takim stopniu wszystkich Twoich potrzeb (może poza jedną), jak kafeteryjni forumowicze. Właśnie dlatego to forum tak wciąga.

Gość IMO13699
@nie ce ce niiieie "IMO13699 - jestes z jednym najwiekszych chamow i kretynow na tym forum" Aż się zarumieniłem. :D

A co znaczy "odchudzać się zdrowo"? Mas jakiś złotą metodę?

Gość nie ce ce niiieie
wyrzucam z siebie zle emocje !!! nazbieralo sie tego przez dwa lata ktos tu zrobil temat i przyznal sie do prowokacji , ja tez mam sporo na swoim sumieniu uciekajcie z tego forum poki mozecie !! bo ptoem nie bedzie ratunku tak jak dla mnie ,olalam wszystko nie mam pracy ,znajomych , kisze sie w domu calymi dnaimi , kurva 😡

Gość nie ce ce niiieie
dlaczego wszyscy moga normalnie zyc ? a wy tu siedzicie ?\ dlaczego staczacie ludzi na dno ?

Gość brum i IMO
Na pewno są skończeni po wsze czasy :D🖐️,reszta chooj wie.

Gość boczek arnold
Ale to, że brzydki musi mieć kasę, to święta prawda.

Ale ja nikogo nie staczam. Rozmawiam sobie. A Ty czemu temat założyłaś?

Gość IMO13699
Broom, żryj mniej i ćwicz. :P Właśnie ten punkt o ćwiczeniach zawsze spotyka się z gwałtownym, stanowczym sprzeciwem.

Gość przyznam ci rację
z tymi tematami :)

Gość hjhjhjhhj
ok, a tak praktycznie: jak sie blokuje dostep do danej strony?

Gość nie ce ce niiieie
Wyrzucam z siebie emocje pisalam ! nie mam z kim o tym pogadac mialam okazje na poznanie swojej milosci , olalam go bo wolalam siedziec w domu i czytac te pierdoly

Gość nie piszą za darmo
nie ce ce niiieie ---> brum ma płacone za pisanie, to samo regres. Nie wiedziałaś ?

Do jednego worka z IMO. A ja go drugi czy trzeci raz na forum widzę. łatwość wydawani kategorycznych opinii tu panuje. Imo - szczerze pisząc to ten punkt o ćwiczeniach też mnie nie bardzo nęci.

Nie płacą ni. Społecznie to robię. Jestem wolontariuszem, znaczy. :D

Gość nie ce ce niiieie
Wiecie czemu to forum wciaga ? bo pisze tu sporo nienormalnych ludzi , z zaburzeniami psychicznymi nie ma rejestracj i strony szybko sie odswiezają np na wizazu nie ma tak fajnie i wkurwia mnie tamto forum , niczego nie mozna sie dowiedziec tyle te pipy piepsza jak potłuczone i mam tego dosc ,a strone sie blokuje w jakims pliku w windowsie w folderze System32 i jak wpisze np f.kafeteria.pl to przekierowuje mnie na google.pl albo cos inengo, nie znam sie na tym jutro ide do kilku firm i zatrudnie sie tymczasowo w markecie w sklepie Komfort jako pani od pomagania w wyborze dywanów to na jakis czas az cos lepszego bedzie