Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o fotelik mi chodz

doswiadczone mamy czy warto to kupic?

Polecane posty

Gość o fotelik mi chodz
tyle mam a zadna mi nie powie, prosze?

Gość fotelik bym kupiła
mam podobny. Wózka nie. Firma ARTI źle mi się kojarzy i ten wózek Ci się zaraz rozleci.

Gość pokolorowanka26
ja powiem tak wozek zapewne rozpadnie się po kilku eskapadach na spacer fotelik a raczej pseudofotelik;-( jakie on ma atesty? w zyciu nie wiozlabym dziecka w takim foteliku autem, jezeli stac cie na auto to kup dobry fotel moze byc uzywany ale z testami a nie fotelik ktory nie uratuje maluszka tylko ciebie przed mandatem...

Te wózki sa beznadziejne, w tej cenie lepszy kupisz. O foteliku nic nie mogę powiedzieć bo mam inny, nie znam sie na tym-mąż kupił.

Gość o fotelik mi chodz
up, up jeszcze ktos sie wypowie na temat tego fotelika-czemu taki zly, koniecznie fotelik musi kosztowac 1000 zl-to wiecej niz moje auto;(

ja mam fotelik za 300zl i jest ok :) firmy niepamietam a niebardzo chce mi sie sprawdzac . co do wozka to nie polecam ale fotelik moim zdaniem jest ok. ale to twoj wybor.

Gość ma-ma...
odradzam i wózek i fotelik. Jeśli masz ograniczony budżet to rozejrzyj się za fotelikiem Coneco lub Baby Designe. Albo może poszukaj jakiegoś używanego z pewnego źródła, ale konkretnej firmy z wieloma gwiazdkami w testach.