Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moniczkka00222

Moja mama ma 48 lat i spodziewa się dziecka

Polecane posty

Gość moniczkka00222

czuje sie .....dziwnie , mial ktos podoban sytuacje /

Gość kkkkbj
zazdroszcze ci!!! tez bym tak chciala i to bardzo

Gość mnl;l';'o
zamiast matki dziecko babcie bedzie mialo. no ale duzo szczesvia zycze

Gość ERRRA
A CO W TYM DZIWNEGO?GRATULACJE I POWODZENIA:)

Gość wnuczka swojej babci
Moja babcia dokładnie w wieku 48 lat urodziła swoje najmłodsze dziecko, sama będąc już wtedy babcią :)

Gość ERRRA
ZAZDROSC AZ KIPI,TEZ BYM CHCIALA JESZCZE DZIECKO W TYM WIEKU!A TAK POZANAWIASEM NIEKTORE -DZIESCI WYGLADAJA JAK BABCIE:)

Gość a co w tym zlegooo ????
ale glupoty niektorzy piszą :P Moja sasiadka urodzila w wieku 45 lat ,wyglada duuuuuuuuzo mlodziej , to bylo 10 lat temu i na babcie nie wygląda ;) jest swietną mama , lepsza niz te mlode furiatki które ciagna dzieci po chodniku na kolanach masakra

Gość roxannnna46
Mam prawie 47 lat i na samą mysl o małym dziecku skóra mi ciepnie. Współczuję kobiecie bo będzie miała zapierdol, nieprzespane noce wrzaski dziecka, a w naszym wieku potrzebujemy czasu dla siebie relaxu, to czas kiedy mamy odchowane dzieci to NASZ czas a tu wszysto od początku cały ten kierat

Gość dobre sobie...
Moja babcia urodziła córkę w wieku 49 lat i jeszcze doczekała się wnuków :-) Ja jestem 40+, ale już nie chciałabym w tym wieku dziecka. Mam dwójkę i wystarczy :-) Tarz mam więcej czasu dla siebie :-) :-) :-) Najważniejsze - Oby dziecko było zdrowe i tego życzę

Gość DupaDupaDupa
Lepiej w tym wieku niż w wieku 15 lat!! Co potem dzieci są porzucane albo zabijane i marnują się!! A za kilkanaście lat Ty będziesz dawac dobre rady młodszemu... kryc przed mamą... Wspólnie się wspierac... Szczęścia i dużo zdrowia!!

koleżanka mojej żony urodziła w wieku 46 lat i wszystko w porządku, ale skarży się, że syn nie chce żeby przychodziła na uroczystości szkolne, bo się z niego śmieją, że babcia po niego przyszła.....

Gość pani pierdzonnca
bo to polska tu same nastoletnie matki = szmaty

nie przesadzaj, większość ludzi potrafi jeszcze myśleć i wie, że najlepsze czas na rodzenie dzieci to do trzydziestki, aby dzieci odchować i cieszyć się życiem, a w wieku 48 lat to się powinno juz mieć tyle wiedzy, żeby wiedzieć o tym, że w tym wieku to się jest babcia, a nie udaje młódkę. Dorwał się ojciec do mohera i spłodził dzieciaka w okresie przejściowym.