Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem z miasta 800tysss

Nie lubię kobiet ze wsi - są śmieszne , nudne , prostackie i chcą szybkiego

Polecane posty

Gość jestem z miasta 800tysss

ślubu , szukaja tylko meza albo przystojniaka na ruchanie. Bedzie o tym albo bylo w rozmowach w toku . Wiesniaczki przyjedzaja do miasta i klamią ,ze nei sa z wiochy zenada

Gość .........................///
a ja jestem z wiochy jak to nazwałeś i jestem z tego dumna a tym bardziej nie jestem taka jak opisałeś i nikogo takiego nie znam A Ty jak wrzucasz wszystkie panienki do jednego wora to jesteś prosty i nie zasługujesz na najmniejszą uwagę , tak po wioskowemu jestes prosty jak budowa cepa -cepie! :D :D :D

Gość to samo z wiejskimi chopami
🖐️

Gość dallilla
idiota pojebany

Gość ginger21
hmmm ok, powiedzmy że wierzę... widzę że autor ma duże doświadczenie z wiejskimi laskami, skoro chwali się takim znawstwem i wygłasza takie daleko idące opinie!

Gość dallilla
debil

Gość dallilla
debil - to było do autora i do same wiesniary

Gość A ja nie lubię facetów
z miasta, bo to przemądrzałe cwaniaczki, co tylko patrzą gdzie by tu poruchać bez zobowiązań...

Gość ginger21
jezu jak masz śmierdzące stopy w zimie to co to będzie latem... matko, ale wieś!

Gość nowaamary
to teraz pwoedzcie mi ile tak naprawde jest prawdziwych miastowych? mieszkałam w wa-wie i poznalam duzo ludzi niestety większośc to byli flancowani miastowi,

Gość a ja wam powiem tak
jakie teraz jest zacofanie sądząc po temacie autora :( Wieś już nie jest zabita dechami głupiutki autorze Jestes pewnie młodym prawikiem który g...wno o zyciu wie Teraz wiekszość ludzi z miasta ucieka na wieś bo jest cisza i spokój , nie ma takiego smogu jest świeże powietrze itd więc te dziewczynki które niby takie są mogą jak najbardziej pochodzic z miasta A Ty jak nie umiesz laski zbajerowac i pobzykać to niestety twój pech i nie zganiaj tego na pochodzenie kogos itd

Gość 22334455
jeszcze napisał "że szukają meza albo "przystojniaka' na ruchanie" Na wsi dopiero przystojniacy mieszkaja bo ci "miastowi?" to po zal sie Boze........