Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dxfyhdy

CZY SEKS ANALNY JEST PRZYJEMNY DLA KOBIETY?

Polecane posty

Gość wiesz co ?
nie pluję sie! Ona ocenia mnie ja ją - proste nie?

Gość wiesz co ?
No to sie czuj jak chcesz.Ale piszesz,że nie mam Cie oceniać a sama to robisz. W dodatku nadinterpetujesz tekst.

Gość gamera
wiesz co ? swoimi wypowiedziami oceniłaś wszystkich uprawiających anal nie tylko ją.

Gość czy jest na sali koleś
który daje sobie zasadzić w kakao (np. wibrator albo palucha swojej damy), czy tylko baby są takie głupie ?

Gość Jack1791
Jako facet mogę być małoobiektywny, ale z moją panią raz na jakiś czas uprawiamy taki seks. Ona wie, że ja to lubię, a ja wiem, że to do niej należy inicjatywa w tej konkretnej sprawie. Jeśli ma ochotę, to poprostu mi o tym mówi. Wiem wtedy, że przygotowała się. Czy sprawia jej to przyjemność? Chyba tak, skoro sama proponuje taki rodzaj penetracji. A tu jak widzę przeciwne są osoby, które raczej tego nigdy nie próbowały. Jeśli zabrać się do tego z głową, taktem i delikatnością, to nie ma mowy o braku szacunku, bólu, czy też o babraniu się, a jest sama przyjemność.

Ale po co mi wyjechałaś z tym, że będę nosić pieluchy czy coś takiego, żeby mnie zniechęcić ? Przeczytaj choćby jedną stronę poświęconą tej tematyce a będziesz wiedziała, że nie masz racji.

Jeśli zabrać się do tego z głową, taktem i delikatnością, to nie ma mowy o braku szacunku, bólu, czy też o babraniu się, a jest sama przyjemność. Podpisuję się wszystkimi kończynami :classic_cool:

Gość czy jest na sali koleś
Ty Jack, a sobie dajesz wkładać w anusa ?

Gość gamera
a to jest dobre pytanie, wielu facetów w tym momencie pęka;-)

Gość nie lubię niedziel ty naprawdę
myślisz że jak uprawiasz taki rodzaj seksu to już o seksie wiesz wszystko ? Nie obraz się dziecko ale dobrze ci tu ktoś napisał że masz jeszcze mleko pod nosem , rozpychaj sobie odbyt za każdym razem , porozmawiamy za kilka lat tylko proszę nie wyjeżdżaj mi tu z jakimiś mądrymi poradnikami typu cosmo gdzie napisali że tak można i nic się nie dzieje

Nigdy nie czytałam cosmo :) I absolutnie nie twierdzę, że wiem wszystko, wiem niewiele ;) Stwierdziłam tylko, że lubię ten rodzaj seksu i że jak uprawiam seks z chłopakiem a nie uprawiamy analnego to ja nie czuję się tak dobrze jak wtedy, gdy on jest. Tyle. Ale wy widać macie problem ze zrozumieniem :D

Gość katarina_ola
tak

Gość nieważny
Jezu zamknijcie sie obie!!! Nie da się już was czytać.

Gość wiesz co ?
jak obie?kogos sie nie da czytać?Wyjechałam Ci z tym bo w kazdym temacie sie masz za najmądrzejszą. Pieluchy nie peluchy,co Ty myślisz,że nie ma takich przypadków? Przytaczasz tylko moje wypowiedzi,swoich nie potrafisz? A skąd w tym temacie sie wziął domniemany bachor w ogole?

Gość Robo B.
Elo smyki :classic_cool:

Gość CHYBA CIE POKRĘCIŁO
przyjemny nieprzyjemny każda kobieta ma inne odczuwanie przyjemności i inną percepcję w tej kwestii tak samo jak inny mamy smak i gust, to wszystko jest baaardzo indywidualne!!! Może nie lubię niedziel lubi mieć coś w dup*ie 24/7 a inne kobiety może nie. A tak w ogóle to dla mężczyzn ten rodzaj seksu jest o wiele przyjemniejszy bo masaż prostaty itp.ale nie słyszałam żeby jakiś zgodził się na penetrację np wibratorem, e tam wibratorem palcem też nie dadzą sobie pogrzebać. mają daleko w poważaniu że kobietę może boleć

a ja uważam, że seks powinien być spontaniczny i radosny, a tu trzeba pamiętać o lewatywie i nastękać się przez pół godziny, żeby w ogóle wejść do środka. Obrzydliwe i męczące, dziękuję bardzo.

Gość Teo t0riate
Witam, seks analny, a uściślając zostawienie elakujatu w odbycie jest grzechem, oddajcie się modlitwie. Wierzę w Boga Ojca Wszechmogącego, Stworzyciela nieba i ziemi, i w Jezusa Chrystusa, Syna Jego Jedynego, Pana naszego, który się począł z Ducha świętego, narodził się z Maryi Panny, umęczon pod Ponckim Piłatem, ukrzyżowan, umarł i pogrzebion, zstąpił do piekieł, trzeciego dnia zmartwychwstał, wstąpił na niebiosa, siedzi po prawicy Boga Ojca Wszechmogącego, stamtąd przyjdzie sądzić żywych i umarłych. Wierzę w Ducha Świętego, święty Kościół powszechny, świętych obcowanie, grzechów odpuszczenie, ciała zmartwychwstanie, żywot wieczny. Amen.

Gość detektyw.z.orange
chcecie fotke tej gówniary nie lubie niedziel? zobaczycie jaki z niej pasztet, to zrozumiecie, dlaczego tak chetnie daje dupy :classic_cool: