Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 2 tys

zarobki 2 tys

Polecane posty

Gość 2 tys

?? zarabiam oklo 2000 miesiecznie na reke . mieszkam sama. i moje pytanie brzmi jak w dzisiejszych czasach porzadnie oszczedzac z taka kasą, chyba sie nie da. na rachunki wydaję 360 zł miesiecznie. reszta zostaje, ale nei jest tak ze potem odkaldam z 5 stów. jedno wyjscie do sklepu, nie mowiac o ciuchach, ktorych nie kupuje prawie wcale,kurs jezyka, odkladanie na wakacje. hmm moje oszczednosci na dzisiejsza chwile to 3 tys zlotych... a w najblizszym czasie czeka mnie kupno okularów i szkiel kontaktowych, butów bo uprawiam regularnie sport. i tak w kolko, zawsze coś.. mam dość. i niejest tak ze siedze i nic nie robie. szukam pracy, wysyłam ogloszenia ale jak na razie lipa... jedyne dobrze jest to ze za te pieniądze w ogole sie w pracy nie przemeczam.. moze macie jakies sprawdzone sposoby na kupowanie ciuchów taniej? albo na dorobienie?

Gość wiesz, ja mam 1800, na rachunk
wydaje 800-100, a i tak 300 oszczedzam, chyba trwonisz kase

Gość 2 tys
no na to wyglada. ehh obiecałam sobie ze bede odkladac 200 zł miesiecznie regularnie albo i wiecej jak zostanie. ale 200 na pewno. nie wiem jak ty to robisz? moze masz sprawdzone sposoby. mi zwlaszcza chodzi o ubrania. to jest kosmos, ze za pare spodni z marynarka trzeba zaplacic około 300 zł , dlatego robie cos takiego raz na kilka miesiecy albo rzadziej. nie moge tez zrezygnowac z pasji bo zamknelabym sie w domu. z jezyk atez nie, bo mam nadzieje ze to podneisie moje kwalifikacje ale kurs jest bardzo drogi. i tak w kolko...