Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Twoja_królewna

Co kupić na chrzest? Jak myślicie?

Polecane posty

Jak w temacie- co mogłabym kupić chrześniaczce na chrzciny? Po raz pierwszy będę chrzestna dlatego prezent sprawia mi tak ogromny problem. Kompletnie nie wiem co kupić... Myślałam o złotym łańcuszku lub kolczykach... Albo jakieś ubranka? Ale to nie pamiątka, z czasem z nich wyrośnie... Proszę o rady.

Gość ....D....
Ja mam problem ten sam .. tylko ja chłopca trzymac będe i tak wymysliłam że zamóie z allegro ręcznik duży z imieniem datą ur. waga ur. i cm ur. tak na pamiątkie a do tego album na zdjęcia i coś nie coś w kopertę...

można kupić u jubilera srebrną łyżeczkę i dać wygrawerować datę i od kogo to prezent. są też takie smoczki z miejscem na pierwszy ząbek. albo podpytać rodziców, czego potrzebują dla dziecka, i kupić coś praktycznego, nawet na wyrost - krzesełko do karmienia itp.

Gość que ??
eee niby w czym ten prezent jest fajny ?? zagraca tylko polke, albo lezy na dnie szafki... nie kazdy lubi takie bibeloty... my mamy chrzciny coreczki za miesiac... wszystko zalezy od tego ile chcesz wydac :) jak niewiele to polecam ramke z mozliwoscia odbicia nozki i raczki w glinie, pelno ich na allegro :) ladnie wyglada i super pamiatka :) jak wiecej to moze krzeselko do karmienia, srebrne nierdzewne sztucce dla dzieci :) ksiege bajek :) mate edukacyjna, lezaczek-bujaczek...

Gość que ??
o recznik tez fajny pomysl :) a nie jakies glupie srebrne obrazki z motywem religijnym... a feee