Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KTET77444

KTO Z WAS SIE ZNA??CZY SZYBKIE CHODZENIE DZIAŁA JAKOŚ NA CIAŁO I NOGI ????

Polecane posty

PYTAM GABRYSIE no troche schudniesz czy chcesz czy nie;) Wiadomo, ze jak sie duzo ruszasz to spalasz przy tym kalorie.Jak to jak dziala? Mam jedrne, ladne poslady;) wysmukle nogi, nie podobaja mi sie troche te miesnie na lydkach, ale co z robic. Ogolnie to jest zarabista sprawa z tym chodeniem i kazdemu polecam, a jak masz problemy z cholesterolem to juz w ogole

Teraz juz nie chodze, ale kiedys przez kilka miesiecy zapierdzielalam z buta do pracy, 2km w jedna i druga strone, codziennie. I musialam naprawde szybko isc zeby zdazyc na 8 rano:) nie mialam wtedy samochodu, a nie lubie sie taszczyc w podmiejskich, wiec nie bylo wyjscia, ale na prawde wyszlo mi to na dobre.

Gość zawiode ciez
GABRIELO ALE CZT TY TRENUJESZ WYCZYNOWO TAKI CHOD JAK KORZENIOWSKI???

Gość trzy pytania do gabi
gabrysiu a łydki ci schudly odkad chodzisz i od ilu lat chodzisz albo od ilu miesiecy ?? i czy jeszcze cos cwiczysz oprocz chodzenia albo chodzisz na silownie ?? ODPOWIEDZ NA TE TRZY PYTANIA PLISSSSSS

Gość jansneefff
NA PEWNO JEJ SCHUDLY.co za pytanie.przeciez od chodzenia głownie łydki chudna i to bardzo .jak patyczki sie robia.

Nie, nie trenuje wyczynowo:D ale moglabym sie z nim zmierzyc;D Ogolnie mam szczuple nogi, lydki tez, tylko ze mam na nich mesnie, co mnie wkurza. Juz nie chodze, teraz tylko na rowerze czasami(stacjonarnym) jezdze

Gość jansneefff
hehe

Gość kozajjdff
nie dziala absolutnie

Gość taktaktak!
Szybkie chodzenie jak najbardziej, a nie spacerkiem to Ci pomoże :)

Gość taktaktak!
Jeden słowem RUCH. Na pewno nic Ci nie da siedzenie przed komputerem i czytanie tych bezsensownych(moim zdaniem) komentarzy. Ruch to zdrowie. A każdy kto jest zdrowy nie jest gruby na pewno. Tak, że polecam bo właśnie sama zaczęłam w ten sposób. Oczywiście dodając do tego rower. Przede mną jeszcze długa droga, ale myślę, że za rok doczekam się wymarzonego efektu i będę to utrwalać :)

Gość gość
WYCHUDZA

Gość znam sie
Za malo :P

Gość gość
Jeśli chodzimy zamiast np jeździć autobusem, to sporo to daje. Oczywiście, jeśli nasz spacer trwa jakieś 10 minut dziennie, a reszte czasu spędzamy siedząco, nie da to nic.

Gość gość rowerzysta
No dobra od paru miechów jeżdżę jak debil na rowerze i uda mi do tego przywykły, nie mówię że schudły mi nogi czy uda urosły [dalej jestem tłustym wieprzem-ale lepiej mi się jeździ.] Teraz przerzuciłem się na chodzenie i już po pierwszym szybkim marszu dolna partia nóg dostała... "po d***e", choć pół roku wcześniej chodziłem bardzo dużo przez ostatnie prawie dwa lata. minęło pół roku i g****o się zrobiło. Jakie ćwiczenia wykonywać by wzmocnić te mięśnie nóg, które nie pracują na rowerze ? Te dolne partie ? Łydki i może jakieś stópne ?:D

Gość gość
mniej WPlERDALAĆ.