Lilajla05 0 Napisano Marzec 17, 2011 Witam, Pozostał mi jeden zastrzyk z Ovitrellu 250, cały czas leżakował w lodówce. Oryginalny kartonik i nieotwierana ampułko strzykawka (w plastikowym opakowaniu). Termin ważności: 03-2011, niestety zapomniałam że go mam, a w najbliższym czasie nie będzie dane mi go użyć. Lek kupiłam we Francji i kosztował mnie 40,76 Euro. Odstąpię go za 50 zł. Odbiór tylko osobisty na terenie Warszawy (lek musi być przechowywany w chłodzie). mail: qweq0@interia.pl Pozdrawiam, Monika cena:50,00zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arsenka 0 Napisano Wrzesień 19, 2012 Witam mam do sprzedania jedną ampułko strzykawkę ovitrelle. Lek przechowywany w lodówce zakupiony w lipcu ..data ważności pażdziernik 2013 kontakt yasminel.yasminel@yahoo.pl Cena 110 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 11, 2015 Mam do sprzedania Ovitrelle 250 ampułkostrzykawka, termin ważności 01/2016, trzymana w lodówce. Cena 50zł kontakt misiunia2104@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 9, 2016 mam do sprzedania ovitrelle, cen30zł, termin 4/2016, tel 693 333 433 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 5, 2016 Witam potrzebuje ovitrelle 250 może ktos ma chetnie odkupie w dobrej cenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AgusiaTCH 0 Napisano Czerwiec 2, 2016 Witam, ja mam do sprzedania 50 zł, Poznań a_tch@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 31, 2017 mam na sprzedaż ovitrelle. Tanio. Kontakt: haniutekb@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 26, 2017 ovitrelle jest już nieaktualne od haniutekb!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach