Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cholejrauudjhhe

TEŚCIOWIE (RODZICE CHŁOPAKA)

Polecane posty

Gość cholejrauudjhhe

nie ma nic gorszego niż nauczyć swoje dziecko dziadostwa moj chłopak co mnie niezmiernie denerwuje wieczorem często zamiast iśc sie umyć i spac do swojego łóżka na góre , śpi na dole w salonie przy tv włączonym jak chce mu sie spac to mógłby normalnie jak człowiek a nie takie dziadostwo albo jego ojciec jak sie idzie myc to musi sobie pospać w wannie :O zawsze z godz zajmuje łazienke która jest jedna i to nie od czasu do czasu ( to bym zrozumiała) ale ZAWSZE czy was tez by cos takiego wkurzało ?

kiedyś wyłowicie trupa z wanny...:-o

Gość jego łazienka to moze
blokowac i cała noc:D

Gość cholejrauudjhhe
ja wieczorkiem bym się chciała pomiziac z chłopkiem, ale nie, nie mogę bo ten gnije w salonie na dole:O

Gość cholejrauudjhhe
jego nie jego , dla mnie to szczyt dziadostwa a dobra jest tez jego mamuśka która to wielce ogląda wieczorem tv ale gazeta w ręce i krzyżowke rozwiązuje, światło sie świeci a ona oczywiście na siedząco przycina komara a potem mówi do mojego chłopaka ze prądu duzo ciągnie jego pompka od akwa :O a jeszcze gorsze jest to ze jak widzi ze mój tam usypia przy tym tv to go wygania "idz sie myc " a sama to nie idzie i tak do 2 w nocy siedzi , czysta hipokryzja :O a potem jak ona wielce późno spać chodzi wrrrrrrr

Gość cholejrauudjhhe
podszywy kocham was 😘 ja mu powiedziałam , jak kiedys bedziemy mieszkac razem to jak zasniesz przy tv to ja pójde spac i zamkne sie na klucz a ty śpij sam ale on przeciez tak lubi spac przy tv :O nienawidze takiego dziadostwa

Gość cholejrauudjhhe
niektórzy ludzie w ogóle nie powinni miec dzieci jak niczego dobrego nie potrafią nauczyc

Gość nic z tego nie rozumiem
ale ty porąbana jesteś. Zwaliłaś się ludziom na głowę i jakieś swoje porządki chcesz wprowadzać??? Zbuduj swój dom i wprowadzaj swoje zasady, a nie rządź się w nieswoim domu. Swoją drogą facet chyba ma cię już dość, skoro woli spać przed telewizorem a nie z tobą :) Czas do domu własnego wracać

Gość nie przesadzasz troche?
zwaliłas się ludziom na głowe i wyliczasz im czas przed telewizorem i w łazience? :D wyprowadź się na swoje tam nikt ci światła nie będzie wypalał ani łazienki zajmował:P

Gość cholejrauudjhhe
właśnie juz tak nie robi i spi ze mna ale kiedys mnie to wkurzało i pewnie jak bysmy mieszkali sami to by tez przed tv zasypial i chyba nie zrozumiałas bo jego jest cięzko dobudzic i zmusic do pojscia sie umyc a z brudasem spac nie bede , poza tym nie chce wprowadzac żadnych swoich porządków w tym domu tylko nauczyc czegos tego chłopaka bo jak widac rodzice nie nauczyli

ucz go we własnym mieszkaniu a nie gościnnie u teściów. Sam fakt, że siedzi przed tv a nie z tobą oznacza, że już dawno ten dom powinnaś opuścić. Wyraźnie daje ci do zrozumienia, że nudzisz go

Gość cholejrauudjhhe
tu mi nie chodzi ze za długo przed tv siedzą cos źle czaicie , chodzi o hipokryzje , mamusia mówi "idz sie myc bo juz usypiasz" a sama dalej tnie komara :O a do łazienki tylko raz nie mogłam wejsc przez to spanie bo mi sie bardzo siku w nocy zachciało , sam fakt ze sobie spi mi nie przeszkadza ale po prostu nagminne spanie w wannie to dla mnie dziadostwo , od spania jest łóźko

Gość cholejrauudjhhe
"Wyraźnie daje ci do zrozumienia, że nudzisz go" nie wiesz jak to wygląda wiec ci napisze jak było kiedys ( teraz juz tak nie jest bo nie mam ochoty tam z nimi przed tv siedziec ) a więc zawsze wieczorem siedzielismy na dole z jego rodzicami i oglądaliśmy tv , ja jak cos oglądam no to oglądam a ten patrzy i juz mu sie oczy zamykaja wiec mowie jak juz usypiasz to idz sie myc i na góre , to ten do mnie zebym ja szła pierwsza a on jeszcze " poogląda " no i tak se ciął komara a ja jak wychodzilam z łazienki to nie moglam go dobudzic ( jak jest zaspany to nie wie co sie dzieje ) a teraz jest tak ze wieczorem siedzimy u niego w pokoju i on mowi np ze mu sie jeszcze nie chce spac i moze bysmy zeszli pooglądac tv a ja nie chce , mowie "idz sam " a on " bez ciebie to ja nie lubie oglądavc " i zostajemy na górze och jak bardzo jest mną znudzony :D

Gość cholejrauudjhhe
was serio nie wkurza ludzka hipokryzja ? :O

Gość cholejrauudjhhe
:O

Gość $ylwu$
cholejrauudjhhe Buhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha!!! Jaka Ty jestes popierdolona ! ludzie maja racje - wpierdalasz sie komus do domu, chcialabys wszystkich "ustawiac" i jeszcze ich oczerniasz na forum ? z tego co piszesz, to nie dziwie sie ze Twój chlopak spi na dole, taka z ciebie gnera, ale jestem pod wrazeniem ze ta rodzina z toba wytrzymuje. zamiast siedziec na forum lepiej idz sie myc, bo potem lzienka bedzie zajeta Jestes strasznie pusta

Gość cholejrauudjhhe
czy ja wprowadzam jakies zasady ? czy mowie , niech sie pan/i idzie myc " "czemu pan/i nie zgasiła swiatła " ha ha , chyba nikt nie zrozumial ze nie chodzi mi o siedzenie przy światle , mają kase niech płacą gówno mnie to obchodzi wkurza mnie po prostu hipokryzja co bys pomyslała o człowieku który wszem i wobec ogłasza ze nie je mięsa bo przeciez biedne zwierzątka a potem widzisz go na mieście z hamburgerem ? nie czujecie tego ? no przykro mi ze w tych historach nie widzicie wcale hipokryzji o ile wiecie co to jest

Gość ..Obserwator..
hipokryzja haha. ja widze ze jedynie ty jestes hipokrytka w tym przypadku jak ci nie pasuje to wyprowadz sie od nich i rzuc tego" lenia" ciekawe czy twoja rodzinka jest taka idealna

Gość cholejrauudjhhe
idealny nikt nie jest a hipokryzją sie brzydze , mówicie ze ich oczerniam a na wiekszosc tych rzeczy to mi własnie mój chlopak zwrócił bo mu tez to przeszkadza i coraz czesciej mowi o wyprowadzeniu sie z domu bo ci ludzie są super ale od swięta a na codzien ciezko z nimi wytrzymac a mojego lenia przez ten czas juz zdążyłam wychowac :)

Gość cholejrauudjhhe
obserwator ja jestem hipokrytką ? no to mi wytłumacz czemu a jesli nie wiesz to radze wikipedie

Gość cholejrauudjhhe
czekam na wyjasnienia , dlaczego jestem hipokrytką ?

Gość cholejrauudjhhe
no widzisz , zero argumentów .

Gość cholejrauudjhhe
aha i ja w ogóle nie mieszkam z nimi tylko przyjeżdzam na pare dni w ogóle ostatnio mi moj mowił zebym sie przeprowadziła do niego a w życiuuu, żeby ktoś przez pól nocy oglądał tv przy świetle a potem mi powiedział ze za duzo prądu zużywam ? beee

Gość kilimandżaro
Dlatego, że się do nich pewnie obłudnie uśmiechasz i udajesz, że ich lubisz, a tu ich obsmarowujesz na forum publicznym. :)

Gość cholejrauudjhhe
ha ha , nie znasz mnie , trzymam ich na dystans jak sie zachowują ok i sobie zartują to jest miło to sie uśmiecham oczywiscie razem zartujemy ale jak juz załączy sie gadanie , marudzenie i w ogóle to masakra ogólnie ich lubie , gdubym ich lepiej nie znala to bym pomyslala ze mili ludzie , no niestety nie kazdy zyskuje przy blizszym poznaniu

Gość cholejrauudjhhe
czy ja ich obsmarowuje ? pisze jacy są , nie napisałam niczego czego oni by o sobie nie wiedzieli :)

Gość kilimandżaro
No to daj im ten temacik przeczytać. :) Z pewnością się ucieszą. :)

Gość cholejrauudjhhe
widze ze nie pisałas na foum nigdy o swoich problemach , ze twoj chłopak , mama tesciowa czy siostra są tacy lub tacy . po prostu chciałam zapytac czy was by cos takiego wkurzało poza tym nie musze im dawac tego do czytania bo co jakis czas mój chłopak przypomina im o tym :)

Gość cholejrauudjhhe
a właśnie np jak mój spi i jego mama tez jest w pokoju i tnie komara to mowie " jak chce ci sie spac to idz sie myc a nie sie takiego dziadostwa nauczyłeś " wiec wcale nie udaje ze mi to nie przeszkadza

no - coraz lepiej. Mieszkasz tam tylko raz na jakiś czas a on woli spać przed tv zamiast spędzać te nieliczne chwile z tobą? Faktycznie musi być tobą zafascynowany :):):)