Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość prrawdziwaowieczkabozzza

ile można wybaczyć?

Polecane posty

Gość prrawdziwaowieczkabozzza

Ile można wybaczyć? Napiszcie tutaj. Ja nigdy nie wybaczę moim rodzicom przybranym, że mnie 35 lat okłamywali i nie oddali z powrotem do Anglii od razu jak nie umieli dostać na mnie grosza. Bo bym dostała pieniądze będąc w sierocińcu w Anglii i wiedziałabym kim jestem, że matka sie zabiła. Miałabym zupełnie inne życie, poprawne. A tak? Dopiero dziś uświadamiam sobie jak mnie oszukano w życiu i jak mnie sponiewierano iw Polsce i w Niemczech. Nie wiem. Oby ten świat się już kończył. Na szczęście powiem wam mam literaturę brytyjską - CAŁĄ. I to może być moja wartość jakaś. Amerykańską też. Nie potrzebuję niczego więcej. No Kościól , ale co oni są warci wiecie. Niewiele. Daliby mi to rozgrzeszenie i bym im powiedziała co ten mój brat adoptowany wyprawia, a tak nigdy im nie powiem choć jest bardzo mądry i odpowiem mu tak, że jeszcze rok i będzie wiedział znacznie więcej. A zresztą może i nawet dziś mógłby być mądrzejszy - od razu, ale musiałby sie lepiej nieco zachowywać i wtedy dałabym mu POLSKĄ książkę do przeczytania wiecie. POLSKĄ. I ciekawe co by mi powiedział o tej książce. Temu młodszemu też, ale nie mogę bo by nas zeżarli, a poza tym to tylko temu starszemu bym dała a on by to musiał dać temu młodszemu bo on jest taki zepsuty już . Strasznie :( No ale takie jest życie. A ten starszy? Czy by to przeczytał? No to bym mu napisała coś innego. I to by musiał przeczytać. I tyle wam napiszę. I chyba po to spotkałam tych braci, żebym już nigdy nie wybaczyła rodzicom przybranym bo wiecie - wszystko dzięki mnie, oni swoich wartości zero, a mnie i tak ocalił od całego zła Pan Jezus - ale to póżniej i wcześniej moja matka. No Maryja też. A oni? Tylko śmiech, drwiny, wszystko moim kosztem, NIEWOLNICTWO. Cały sukces gwałciciel i morderca osiągnął moim kosztem i tyle :( Mnie to przeraża. I ta matka przybrana - ciągle po jego stronie, on będzie SSmanem w Auschwitz - byle jej było dobrze, ciągle po jego stronie. Ale nawet żona Rudolfa Hessa go olała jak się dowiedziała, że dzieci i kobiety też w Auschwitz mordowali, a ta dalej przy swoim mężu. On by mnie zamordował i ona dalej po jego stronie! Mnie sie to w głowie nie mieści. No to byli źle ochrzczeni, nie? Albo cos tam. Nie wiem :( Jak uwazacie? Mnie to przeraża po prostu :(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować