Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dans le garage

zawiodlam go

Polecane posty

Gość dans le garage
wiesz akurat u faceta wyglad to jest rzecz drugorzedna, gdybys byl kobietą i słyszał takie uwagi to bylo by znacznie gorzej;) podejzewam ze masz dosc ciekawa osobowosc i tym mozna nadrobic, kobieta osobowoscia braków urody nie zastapi :)

Nie wiem czy mam ciekawy charakter, napewno nie jest on prosty. jestem szczery, mówię ludziom z góry co o nich myślę. Wiele zachowań mnie wkurza w ludziach. Ja naprawdę źle wyglądam. :P

Gość dans le garage
ty nie jestes obiektywny oceniajac siebie:P to czy faktycznie jest tak zle powinni oceniac inni a nie ty:P ciekawy charakter nie oznacza prostego słodkiego i aniolkowatego charakteru....kobiety wbrew pozorom nie lubia takich charakterów u facetów:P albo masz w sobie cos interesujacego albo nie:)

Ja jestem po prostu sobą jeśli chodzi o zachowanie. Pisałem Ci, że to nie ja oceniałem swój wygląd wiele dziewczyn mówiło mi, że jestem brzydki. Schudłem dużo miałem 130 kg teraz mam 100, nie zwiększyło to mojego powodzenia jeszcze sporo włosów utraciłem i mam rozstępy. Mówiłem, że źle wyglądam, nie owijam w bawełnę.

Gość dans le garage
wiesz bycie sucharkiem to raczej domena kobiet nie facetów...idealne ciało bez rozstepów takze;) mój były to pulpecik;) zwłaszcza teraz;) mial rozstepy na dole pleców i ramionach;) mial duze brzuszysko z którego sie wiele ośób smialo;) a ja go uwielbialam, to byla ulubiona czesc jego ciała... ja znowu jestem osoba drobniutka...nie chcwalac sie nie mam ani jednego rozstepa cellulitu itp...a uchodzilismy z jedna z najfajniejszych par...i najbardziej dopasowanych wizualnie par...on piekny ni ejest i nigdy nie byl ale przy nikim nie czulam sie tak bezpiecznie jak przy nim.. na nasza atrakcyjnosc nie składa sie tylko wyglad pamietaj o tym...

Gość RocketSTar
jestescie szmatami i tyle

Gość dans le garage
star przykro mi ze jakas kobieta cie nie chciala z doswiadczenia wiem ze ciezko znosciie porazki i kazda która smiala wam dac kosza jest szmata:P:P:P:P:P a teraz pokazujesz tylkoze ona dobrze zrobila ze kopneła cie w zad:D brawa dla niej:D

jestescie szmatami i tyle Jeśli my jesteśmy szmatami to Ty szczotką od kibla ;)

Gość dans le garage
no ciekawe szkolenia i mysle ze potrafia sporo dac:) rozstepy masz podejzewam od dosc szybkiej i znacznej utraty wagi:) pamietaj ze przy odchudzaniu wazne jest to zeby robic to powoli i lacznie z cwiczeniami zeby skóra miała czas skórczyc sie;) radzi ci to kosmetyczka;);););)

Gość dans le garage
ale jakos nie wydaje mi sie zebys potrzebowal szkolen wydajesz mis ie dosc rozgarnieta osobą:)

No to już za późno bo schudłem 30 kg i straciłem masę włosów :D Chętnie bym poszedł na te szkolenie "mądre związki" ta cała firma należy do Grzesiaka, a słyszałem, że oni w miare fajne te szkolenia robią, a 5 dych to nie problem :)

Ale szkolenia typu "hipnoza" czy te "mądre związki" są na pewno bardzo fajne :)

Gość dans le garage
wiesz mam siostre terapeutke i multum ksiazek od niej o psychologi, treningach itp...wiem ze to jak ludzie nas odbierają w duzej mierze zalezy od nas samych, a to jak byc w zwiazku najlepiej jest nauczyc sie na własnejs kórze...poprzez złe doswiadczenia no niestety ale czesto zamykamy sie na cos nowego...i nie potrafimy wyciagać wniosków z wczesniej popelnianych błedów

Mój kumpel interesuję się NLP i manipulacją, jest zajebistym sprzedawcą, dał mi sporo swoich starych książek, ale na razie nie przeczytałem żadnej ^^

Gość dans le garage
o kurde to mi by sie aktualnie przydały:D nie masz ich moze w wersji e-book:P?

Ja nie czytam na kompie :) mam papierowe tradycyjne książki Gloria beck "zakazana retoryka" Rachel Copelan "podręcznik Hipnozy" Mateusz Grzesiak "wyjątkowy nauczyciel" Bandler "Alchemia manipulacji" Mateusz Grzesiak "Alpha Male" ( kolega kupił mi na gwiazdkę ^^) Mam jeszcze pare, ale w kartonie, nie chce mi się tytułów sprawdzać. :)

Gość dans le garage
no pewnie znajde ale ja tez e-booków nie lubie...ksiazka to ksiazka:)ja w domu znowu mam duzo ksiazek na temat relacji miedzy ludzkim relacji w rodzinie zwiazkach itp:)

Dzięki za rozmowę miłą :) ja już będę leciał papa :) może się tu jeszcze spotkamy bo piszę z czarnego nicku :)

Gość dans le garage
miłej nocki ja tutaj nicku stalego nie mamm:D