Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewaznejak

przeżywam piekło w szkole..

Polecane posty

Gość niewaznejak

jestem w 2 lo moim problemem jest to że dziewczyny z mojej klasy strasznie mnie ponizaja..mieszkam w niewielkiej miejscowości, ludzie nie sa tu biedni lecz nie maja tez mnostwo pieniedzy, wiekszosc zyje na raczej srednim poziomie. Moi rodzice sa ortodontami, maja duzo pieniędzy, mieszkamy w dużym domu mamy 2 samochody itd. Nigdy nie obnosiłam się z pieniędzmi, stac mnie na firmowe ciuchy ale to nie jest głowne kryterium czy coś kupię, rzecz musi mi się po prostu podobac, nie jestem żadna szpanerka nie krzycze wszem i wobec jaki mam telefon samochód ile wydałam na ciuchy itd. gdy tylko ktos z klasy potrzebował pieniędzy pożyczałam, zawsze jak ktos o coś prosił pożyczałam.. wszystko było ok dopóki w tym roku jedna z tych "popularnych" w szkole dziewczyn zaczęła komentowac mnie w stylu: "o nowe buty, ciekawe ile starzy wydali" potem było coraz gorzej wyzwiska itd rozchodziło sie to na całą klasę( wśród dziewczyn bo chłopcy nie zwracają na to uwagi) teraz nie mogę przeżyc jednego dnia zeby nie usłyszec że jestem szmata ktora obnosi sie swoimi pieniedzmi.. Nie wiem co mam robic, zwlaszcza że nic złego nie zrobiłam, czy mam wyrzucic wszystkie ciuchy i ubierac sie np w sh? rozumiem ze mogloby im cos przeszkadzac gdyby moi rodzice oszukiwali albo cos ale oni doszli do pieniedzy własna ciezka praca, gdyz sami pochodzili z biednych rodzin.. Mam juz dosyc a zmiana szkoly nie wchodzi w gre gdyz w moim miescie jest tylko jedno liceum..

Gość patryska153
Koleżanka ma recję ;-) gdybyś się szpeciła poniżala inne koleżanki jeszcze bym zrozumiała złość z ich strony, ale sama spójrz racjonalnie? jesteś zwykłą dziewczyną,która niechciała się chwalić,ze stać ją na coś tam , te lalunie są zazdrosne o to ,że one nie mogą mieć tego co ty masz ;-) Pozdrawiam

Gość balabala777
Byłabyś głupia gdybyś zmieniła szkołe Jw one Ci zazdroszczą chociaż wiem ze taka sytuacja jest dla Ciebie stresująca nie zwracaj na nie uwagi i tyle Za kilka lat będziesz sie z tego śmiała

Gość j,nlj,ljh
strzel im w doope

Gość nioooooniaaaa
olej te idiotki ostatni rok ci zostal nie zwracaj na nie uwagi a moze nawet czasem odburknij ze poprostu sa zazdrosnice :)

Gość nauczanie domowe rządzi
Cóż jeszcze można dodać?