Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niunka2225

ciekawe

Polecane posty

Gość niunka2225

wiecie mam takie glupie pytanie.kocham sie z moim chlopakiem bez zabezpieczenia tkz.stosunek przerywany.nie spuszcza sie do srodka wyjmuje go szybko,ale zaraz po spuszczeniu wklada go spowrotem. ostatnio mam napady jedzenia.jem duzo zawroty glowy,zgage i czkawke duzo spie zreszta jak zawsze.siusiam duzo bo mam problemy z nerkami. moje piersi sa obrzmiale,ale czekam na okres wiec moze byc to normalne. czy jest jakas szansa ze moge byc w ciazy. pomuzcie prosze

Przykro mi to mowiac ale jest wielka szansa, gdyz po dojsciu przez mezczyzne i nie umyciu penisa jest duze ryzyko ze plemniki zostaly na czlonku, tym bardziej jak sama piszesz po dojscu kontynuje swoje sprawy...

Gość Robert z Tczewa
gratuluje przyszła Mamusiu.

Gość niunka2225
wiecie to nie takie proste bo moj chlopak jeszcze niechce.niewiem co mam myslec.raczej bym wolala zeby bylo to przemeczenie. :) pozdrawiam i dzieki

skoro nie chce dziecka to powinien gumek uzywać bo w ten sposob moze zostac tatusiem szybciej niz mysli. Nie wiem czy Tobie ciaza jest na "reke" jezeli tak to spoko jezeli nie to nie rozumiem czemu godzisz sie na tego typu stosunki no ale Twoja sprawa. Co do Twojego pytania to bardzo mozliwe ze moglas zajsc zwlaszcza gdy kochaliscie sie w dni plodne. Co do objawowo to nie sugerowalabym sie nimi jako wyznacznikiem ew.zaplodnienia oczywiscie moga byc to objawy ciazy ale rownie dobrze moga byc to objawy zblizajacej sie @. Kiedy masz dostac miesiaczke?

Gość niunka2225
ja wrecz przeciwnie niemam problemu zajsc w ciaze.bardzo bym tego chciala.miesiaczke powinnam dostac jakies piec dni temu.niestety jeszcze jej nie dostalam.:)caly czas czekam